Gaziantep'te Çekilen O Video Çok Tepki Aldı!

Gaziantepli Furkan gönüllülerinin dün öğlen saatlerinde yaşadıkları hukuksuzluğun yer aldığı video, sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki topladı.

Gaziantep'te Çekilen O Video Çok Tepki Aldı!
25 Şub 2019 09:02:52

Mısır'da 9 gencin idam edilmesine tepki göstermek amacıyla bir araya gelen Gaziantepli Furkan Gönüllülerine yapılan engelleme görüntülerinin yer aldığı video tepkilere neden oldu.

Kur'an okunduğu esnada polisin "Firavun Sisi Bir Nesli Yok Ediyor" yazılı brandayı toplayarak basın açıklamasına engel olmaya çalıştığı o görüntüler çok tartışıldı.

Sosyal medyada yayılan videoda; basın açıklaması yapmak isteyen gönüllülerin açtıkları pankartın Kur'an-ı Kerim tilaveti esnasında zorla alınmaya çalışıldığı görülüyor. Polis memurlarının dağıtmaya çalıştığı gruptan bazılarının ise "abi,  Kur'an okuyoruz sakin olur musunuz, niye engelliyorsunuz, neden böyle yapıyorsunuz?" dedikleri duyuluyor.

Videoyu izleyen sosyal medya kullanıcılarını "artık diğer ülkelerdeki zulümleri de mi eleştiremeyeceğiz, bundan sonra zalim Sisi'yi kınamak ta suç sayılacak mı ?" ifadeleriyle tepkilerini dile getirdi.

Bu şekilde engel olunulan basın açıklamasının daha sonra polis müdahalesi olmaksızın gerçekleştirildiği öğrenildi



0 Yorum

Yorum Yaz