Gecikmeyelim, Bu Bahsi Kapatalım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin idam açıklaması partililerce ayakta alkışlandı.

Gecikmeyelim, Bu Bahsi Kapatalım
09 Mayıs 2017 11:11:11

MHP Genel Başkanı Bahçeli, TBMM'de partisinin haftalık grup toplantısında konuşma yaptı.

"İDAM KONUSUNDA GECİKMEYELİM"

Devlet Bahçeli, idam cezası tartışmalarıyla ilgili olarak şunları söyledi; "İdam cezasının getirilmesini öngören düzenlemenin TBMM'ye getirilmesi ve kabulü hususunda MHP bütün gücüyle vardır ve bu bahsin kapanmasını beklemektedir. İdam cezası toplumsal taleptir; AK Parti ve Cumhurbaşkanı bu talebe destektir, o halde gecikmeyelim.

İDAM SÖZLERİ AYAKTA ALKIŞLANDI

Bahçeli, konuşmasının sonlarına doğru sesini yükselterek; "Vatan hainlerine cezaysa ceza idamsa idam, işte er meydanı işte TBMM. Türkiye'nin kendi göBek bağını nasıl kestiğini herkese gösterelim." diye konuştu. Bu sözleri partililer tarafından ayakta alkışlandı.



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Turan 05 Eyl 2017 13:26:00

    Sanki ben kaldırdım idam cezasını. Bu siyasetçiler ne kadar çabuk gerisim geriye dönüyorlar. Hemde hiç yüzleri kizarmiyor. Hata yaptıklarını kabul etmiyorlar. Bırakın şunu kaldırıp bir başkasını getirmeyi. Anayasayı kuran yapın en iyi bilen alımı getirin. Allah'ın dünyasında Allah'ın dediği olsun. Böylece sizde yanlış yapmaktan Kurtulmuş olursunuz. Tabiki bizde. Çünkü gayri bilen Allah tir. Asla yanlış yapmaz. O her türlü eksikliklerden munezzehtir.


Yorum Yaz