Gerekirse Evlerimize Alacağız, Sokakta Kalmayacaklar!

Alparslan Kuytul Hocaefendi, öğrenci evlerinin kapatılacağına dair yaptığı açıklamada "bu çocukların evleri kapatılırsa dünya alem bilsin ki, bizler bu talebeleri evlerimize alacağız; talebeler sokakta kalmayacak" ifadelerini kullandı.

Gerekirse Evlerimize Alacağız, Sokakta Kalmayacaklar!
07 Oca 2017 15:02:42

Alparslan Kuytul Hocaefendi, öğrenci evlerinin kapatılmak istenilmesine dair açıklamalarda bulundu. 

Yaptığı açıklamada "bu talebeler bizi sevdiklerinden buralara geliyor, gidiyor diye bunların evleri kapatılırsa dünya alem bilsin ki, bizler bu talebeleri evlerimize alacağız; bu talebeler sokakta kalmayacak. Biz zamanında Suriyeliler Adana'ya ilk kez gelmeye başladıklarında Suriyelilerle 'kardeş aile projesi' yaptık. Şimdi de kardeş talebe projesi yaparız" diyerek talebelere sahip çıkılacağını belirtti.

İşte o açıklama:

 



2 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Ercan bayramoğlu 01 Ağu 2017 13:47:00

    Allahına kurban

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    OKAN KÜTÜK 01 Tem 2017 21:29:00

    alparslan hoca evlerinizi açın demene gerek yok yıllardır evlerde toplaıp ders veriyonuz bunu zaten yapıyonuz devletimiz kurana namaza karşı değildir demekki devletimiz birşey biliyorki kapatma kararı aldı tabiki üzülüyoruz çocuklar pislige bulaşmadan onları alıp kuranı dogruyu yanlışı ögretiyonuz adana gibi uyuşturucunun 7yaşa düşmesi göz önünde bu yönden ALLAH razı olsun fakat devlete karşıkin konuşmalarına karşıyım bunca yıl devletimiz ses çıkarmadı ne için sorun yoktu demek biryerlerde yanlışa düşmüş olabilirsin


Yorum Yaz