Gergerlioğlu'ndan Alparslan Hoca'nın Evine Ziyaret!

Ömer Faruk Gergerlioğlu, tekrardan haksızca tutuklanan Alparslan Kuytul Hoca'nın evine ziyarette bulunarak bir kez daha desteğini gösterdi.

Gergerlioğlu'ndan Alparslan Hoca'nın Evine Ziyaret!
26 Oca 2019 22:06:06
HDP Kocaeli milletvekili ve TBMM insan hakları komisyonu üyesi Ömer F. Gergerlioğlu, birkaç program için bulunduğu Adana'da, tahliyesinden saatler sonra tutuklanarak tekrardan cezaevine gönderilen Alparslan Kuytul Hoca'nın evine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Alparslan Hoca Adana 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmanın üçüncü gün oturumunda çıkan karar ile tahliye edildi ancak saatler sonra evine yapılan baskın sonucu apar topar tutuklanarak Bolu F Tipi cezaevine gönderildi.

Gergerlioğlu ise Alparslan Kuytul Hoca'nın, aile ve sevenlerinin maruz kaldığı zulme karşı desteğini göstermek ve geçmiş olsun dileklerini iletmek için bu akşam Alparslan Hoca'nın evinde ailesini ziyaret etti.
Aileyi yalnız bırakmak istemeyen sevenleri de ziyarete eşlik etti.   Gergerlioğlu daha önce de Alparslan Hoca'ya yapılan zulmü bir çok defa dile getirmiş ve tepki göstermişti.    
 


0 Yorum

Yorum Yaz