• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Haksız Tutukluluğu Devam Eden Alparslan Kuytul ve 2 Furkan Gönüllüsü için TAHLİYE Çağrısı!

Haksız Tutukluluğu Devam Eden Alparslan Kuytul ve 2 Furkan Gönüllüsü için TAHLİYE Çağrısı!

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin talebe ve sevenleri bir yandan 6 Furkan gönüllüsünün tahliyesine sevinirken bir yandan da haksız tutuklulukları devam eden Alparslan Kuytul Hocaefendi ve 2 Furkan gönüllüsü için de tahliye istiyor.

Haksız Tutukluluğu Devam Eden Alparslan Kuytul ve 2 Furkan Gönüllüsü için TAHLİYE Çağrısı!
19 Eki 2018 20:54:45

Geçtiğimiz günlerde İzmir Ödemiş Ve Adana Kürkçüler Cezaevi'nde aylarca haksız bir şekilde tutuklu yargılanan 6 Furkan gönüllüsü tahliye edilmişti. Gelen tahliye haberi sevinç ve umutları arttırmıştı.

Furkan gönüllüleri ise Alparslan Kuytul Hocaefendi ve tutuklu bulunan 2 Furkan gönüllüsü için de tahliye istediklerini her fırsatta dili getirmeye devam ediyor.

Aile ve Sevenleri Mağdur

9 aydır tecrit zulmüne maruz bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin, İzmir Ödemiş T Tipi Cezaevi'nde 9 aydır haksız bir şekilde tutuklu yargılanan Ali Alagöz ve Adana Kürkçüler Cezaevi'nde 12 Mayıs'tan itibaren tutukluluğu devam eden Veysel Dörtgoz'un aile ve sevenlerinin mağduriyetleri devam ediyor.

 

Bolu F Tipi cezaevinde tecrit zulmüne maruz bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi'de 5 evladı ve yanından hiç ayırmadığı annesinden 9 aydır uzakta;

 

2 çocuk babası olan ve Adana'da ikamet eden Ali Alagöz'ün İzmir'de tutuklu bulunması sebebiyle ailesiyle yeteri kadar görüşemediği öğrenildi.

İzmir Ödemiş T Tipi Cezaevi'nde 9 aydır haksız bir şekilde tutuklu yargılanan Ali Alagöz ve iki evladı;


4 çocuk babası Veysel Dörtgöz'ün ise tutukluk sürecinde 5. çocuğu dünyaya geldi. Ancak yeni doğan bebekleri babasını görmeden büyümek zorunda kalıyor.

 Adana Kürkçüler Cezaevi'nde 5 buçuk aydır haksız bir şekilde tutuklu bulunan Veysel Dörtgöz ve ailesi;

Veysel Dörtgöz'ün, haksız tutukluluğu sebebiyle henüz göremediği yeni doğan bebeği;

 

Adalet ve Özgürlük çağrısı

Alparslan Kuytul Hocaefendi ve Furkan Vakfının tertemiz olduğunu ispatlayan tüm belgelere rağmen bu kişilerin hala Cezaevi'nde tutulmasına anlam veremeyen Furkan gönüllüleri Biran evvel adaletin tecelli etmesini ve suçsuz kişilerin serbest bırakılmasını umuyor.



0 Yorum

Yorum Yaz