• Anasayfa
  • ORTADOĞU Haberleri
  • Hamas liderinden açıklama: Trump’ın kararı bozuluncaya kadar bıçaklama eylemlerine devam edeceğiz!

Hamas liderinden açıklama: Trump’ın kararı bozuluncaya kadar bıçaklama eylemlerine devam edeceğiz!

Hamas’ın Siyasi Büro Üyesi Musa Dudin “Filistin’de Şehit Abdurrahman Beni Fadl’ın düzenlediği bıçaklama eylemi işgale karşı yürütülen direnişin bir parçasıdır” ifadelerini kullandı.

Hamas liderinden açıklama: Trump’ın kararı bozuluncaya kadar bıçaklama eylemlerine devam edeceğiz!
21 Mar 2018 08:47:46

Hamas liderlerinden Musa Dudin, "Filistin'de Şehit Abdurrahman Beni Fadl'ın düzenlediği bıçaklama eylemi işgale karşı yürütülen direnişin bir parçasıdır." ifadelerini kullandı.

Tasnim'in aktardığına göre pazartesi günü Hamas adına basın açıklamasında bulunan Dudin, "Bu operasyon işgale Kudüs’ün Filistin'e ve Araplara ait olmaya devam edeceğinin mesajını vermeyi amaçladı. Halkımız bu yolda direnmekten asla bıkmayacaktır." dedi.

Hamas lideri, bir Siyonistin ölümüne sebep olan bıçaklama eyleminin Filistin halkının Trump'ın kararı bozuluncaya kadar direniş yolunda kararlı olduğunun ifadesi olduğunu beyan etti. Dudin, "İşgal güçleri topraklarımız üzerindeki işgali sürdürdükleri sürece asla güvende olamayacaklar." şeklinde konuştu.

Dudin, "Halkımız Trump'ın kararı ve Filistin davasını tasfiye etme çabalarına karşı mücadele edecektir. İşgal güçleri yaptıklarının bedelini ödeyecektir." dedi.



0 Yorum

Yorum Yaz