Hırsızlık Haberini Duyan Furkan Gönüllüleri Vakıf Binasının Önünde Toplandı

30 Ocak'ta Furkan Vakfı'na yapılan Polis baskını sonucunda mahkeme tarafından Furkan Vakfı’na atanan kayyum zamanında hırsızlık vakasının yaşanması üzerine Furkan gönüllüleri vakıf binası önünde toplandı.

Hırsızlık Haberini Duyan Furkan Gönüllüleri Vakıf Binasının Önünde Toplandı
26 Mayıs 2018 23:57:48

Kayyum atanan Furkan Vakfına yapılan hırsızlık olayının sosyal medyada büyük tepki uyandırmasının ardından Furkan Vakfı Gönüllülerinden bir kısmı Adana’nın merkezinde bulunan ve çok sayıda emniyet görevlisinin de hazır bulunduğu vakıf binasın önünde toplandı. Furkan gönüllülerinin aktardığına göre vakıfta bulunan şahsi eşyalarını almak için kayyuma dilekçe verdikleri ancak başvurularının kabul edilmeyerek reddedildiği öğrenildi.

Gönüllüler şahsi eşyalarını almak için giremedikleri vakıf binasına, polis kapıda beklerken hırsızların girerek çok fazla eşya çalmış olmasına büyük tepki gösterdi. Vakıf binasının önünde toplanan kalabalık endişelerini dile getirdi.

 

Ne olmuştu?

30 Ocak'ta Furkan Vakfı'na yapılan Polis baskını sonucunda mahkeme tarafından Furkan Vakfı’na atanan Kayyum zamanında hırsızlık vakası yaşandı.

Ne zaman yaşandığı bilinmeyen soygun girişimi, kapıda bekleyen iki polis ekibinin nöbet tuttuğu esnada gerçekleşti. Furkan Vakfı yetkilisi Oğuzhan KARATAŞLI, Kayyum tarafından yönetilen Furkan Vakfı'nın gerekli titizlik gösterilmediği için bu hırsızlık olayının yaşandığını belirtti. 



0 Yorum

Yorum Yaz