• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Hırsızlık Olayında Bir Skandal Daha! Furkan Vakfına Giren Hırsızların Görüntüleri Sosyal Medyadaki Tepkilerden Sonra Ortaya Çıktı!

Hırsızlık Olayında Bir Skandal Daha! Furkan Vakfına Giren Hırsızların Görüntüleri Sosyal Medyadaki Tepkilerden Sonra Ortaya Çıktı!

Bazı medya kurtuluşları Vakfa giren hırsızlardan 2'sinin daha önce yakalandığı bilgisini ve hırsızlık anına ait kamera görüntülerini kamuoyu ile paylaştı. Kamera görüntüleri ise 8 Mayıs’a ait... Hırsızlık 8 Mayıs’ta Yaşanmış! Kamera görüntülerinde ortaya çıkan bu detay 8 Mayıs’ta yaşanan hırsızlık olayının Emniyet mensupları ve kayyum tarafından vakıf yönetimine bildirilmediği yetkilerin olaydan yeni haberdar olduğu ortaya çıktı.

Hırsızlık Olayında Bir Skandal Daha! Furkan Vakfına Giren Hırsızların Görüntüleri Sosyal Medyadaki Tepkilerden Sonra Ortaya Çıktı!
26 Mayıs 2018 21:09:59

30 Ocakta Furkan Vakfına yapılan operasyon sonrası vakfa kayyum atanmıştı.

Dün Vakıf yöneticilerine gelen bilgiyle kapısında 7-24 polisin beklediği vakıf binasına hırsızın girerek elektronik cihazlardan oluşan çok fazla eşya çaldığı öğrenildi.

Polis nezaretindeki vakfa hırsız girmesi ile ilgili yapılan paylaşımlar sosyal medya da büyük yankı buldu.

Olayın sosyal medyada büyük tepki uyandırmasının ardından Furkan Vakfı Gönüllülerinden bir kısmı Adana’nın merkezinde bulunan Vakıf binasın önünde toplanmaya başladı. Çok sayıda emniyet görevlisinin de hazır bulunduğu olay esnasında bazı yayın organlarında çıkan haberler kafaları iyice karıştırdı. Bazı medya kurtuluşları Vakfa giren hırsızlardan 2'sinin daha önce yakalandığı bilgisini ve hırsızlık anına ait kamera görüntülerini kamuoyu ile paylaştı. Kamera görüntüleri ise 8 Mayıs’a ait..

Hırsızlık 8 Mayıs’ta Yaşanmış!

Kamera görüntülerinde ortaya çıkan bu detay 8 Mayıs’ta yaşanan hırsızlık olayının Emniyet mensupları ve kayyum tarafından vakıf yönetimine bildirilmediği yetkilerin olaydan yeni haberdar olduğu ortaya çıktı.

Furkan gönüllülerinin aktardığına göre vakıfta bulunan şahsi eşyalarını almak için daha önce Kayyuma dilekçe verdikleri ancak başvurularının kabul edilmeyerek reddedildiği öğrenildi.



0 Yorum

Yorum Yaz