Hollandalı Sevenlerinden Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye Özgürlük Mesajı!

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin dünyanın çeşitli ülkelerinde bulunan talebe ve sevenleri açtıkları pankartlarla özgürlük çağrısında bulunmaya devam ediyor. Son olarak Hollanda ROTTERDAM’da pankart açan sevenleri, Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye özgürlük mesajı verdi.

Hollandalı Sevenlerinden Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye Özgürlük Mesajı!
17 Eyl 2018 17:07:15

221 gündür yargısız infaz ile Bolu F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan ve tecrit zulmüne maruz bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin hem Türkiye'de hem yurtdışında bulunan talebe ve sevenleri, 30 Ocak'tan itibaren süregelen zulümlere ve yapılan haksızlıklara tepki göstererek adalet ve özgürlük çağrısında bulunmaya devam ediyorlar.

Hocaefendinin Hollanda ROTTERDAM’da bulunan sevenleri “Alparslan Hocam’a Özgürlük” pankartı açarak adalet ve özgürlük mesajı verdiler.  

Geçtiğimiz günlerde de Dortmund, Münih, Manchester, Paris, Hamburg gibi çeşitli Avrupa şehirlerinde yaşayan Hocaefendinin sevenleri, iki dilde "Alparslan Hocam’a Özgürlük" pankartı açtı.

Hollanda ROTTERDAM’da ve daha önce Avrupa'nın çeşitli şehirlerinde açılan “Alparslan Hocam'a Özgürlük” pankartları ise şöyle;

 



0 Yorum

Yorum Yaz