HÜDA PAR'lı yöneticilere hapis

İstanbul'da yargılaması yapılan aralarında gazeteci-yazar ve HÜDA PAR yöneticilerinin de bulunduğu dosyada hapis cezası kararı verildi.

HÜDA PAR'lı yöneticilere hapis
06 Tem 2017 09:32:35

 HÜDA PAR'lı yöneticilerin Avukatı Hasan Bozdaş yaptığı açıklamada, "Müvekkillerim Hüda Par Genel Başkan yardımcıları Sait Şahin, M. Bahattin Temel ve Rehber Tv Genel Yayın Yönetmeni Fikret Gültekin, 6 yıl 3 ay hapse mahkum edildi." dedi. Bozdaş, " FETÖ'nün, Müslüman camialara düşmanlığının bir tezahürü olarak 2011'de başlattığı kumpas soruşturmalarından biri, bugün bu akıbete uğradı. Biz FETÖ ve 28 Şubat yargısının mağdur ettiği kişilerin dosyalarının yeniden görülmesini beklerken, sistem yeni mağdurlar yaratıyor." bilgisini paylaştı

Konuyla ilgili HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Temel, " FETÖ kumpasıyla hazırlanan dosyamızda bize ceza çıkmış. İlk günde söylediğimiz gibi; Hasbunellah ve nimel vekil diyoruz." açıklamasında bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin ise açıklamasında, "FETÖ'nün kumpası ile İstanbul'da yargılandığımız dosyada bugün itibari ile hakkımızda 6 yıl 3 ay ceza verilmiş." derken, daha önce yaptığı "HÜDA PAR (payına hukuksuzluk, iftira, acı ve vefasızlık düşse de) bu memleketi ve ümmeti hep karşılıksız sevdi." ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Bahattin Temel ve Sait Şahin ile Rehber TV Genel Yayın Yönetmeni Fikret Gültekin’in 6'şar yıl 3’er ay hapis cezası aldıklarını belirten dava avukatı Hasan Bozdaş, FETÖ yargısının tertiplemiş olduğu kumpas ve sahte delillerle, İslami Sivil Toplum Kuruluşları ile farklı camiaların hedef alındığı bilinmesine ve delillendirilmesine rağmen kumpasa uğrayan kişilerin yeniden ceza almalarının çok düşündürücü olduğunu söyledi.



0 Yorum

Yorum Yaz