Hükümet Müdahale Etsin! Kimdir Bu Alçaklar Ortaya Çıkartsın!

Furkan Vakfı’nın 22 Nisan Cumartesi günü yaşadığı olayın ardından sosyal medyada yayılan polis şiddeti, tüm Türkiye’de büyük tepkiye sebep oldu. Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyürken olaydan iki gün sonra TV Furkan'da konuşan Alparslan Kuytul Hocaefendi gündeme ilişkin sorulan soruları cevaplandırdı.

Hükümet Müdahale Etsin! Kimdir Bu Alçaklar Ortaya Çıkartsın!
27 Nis 2017 02:42:31

 Furkan Vakfı’nın 22 Nisan Cumartesi günü yaşadığı olayın ardından sosyal medyada yayılan polis şiddeti, tüm Türkiye’de büyük tepkiye sebep oldu. Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyürken olaydan iki gün sonra TV Furkan'da konuşan Alparslan Kuytul Hocaefendi; “Furkan Vakfına üç yıldır yapılan bu zulüm nedir? Bunları kim yapıyor? Bir derin güç mü var hükümetin içinde? Hükümetin altının oyulmasını isteyen, düşmanlarının çoğalmasını sağlamaya çalışan bir dinsiz komite mi var? Bu olaylarla bize saldıracaklarına,  bunu ortaya çıkarsınlar. Sanki ben kasıtlı yapıyorum! Benim konferans yapmak için araya sokmadığım adam kalmadı.” Dedi.

 

Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye sorulan soru ve cevabı;

Sürekli karalama kampanyası yapmalarını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Benim gördüğüm kadarıyla asıl mesele; her bir olay olduğunda bunlar hükümete bir zarar geliyor gibi düşünüyorlar. Biz hükümete zarar vermek için bir olay yapmıyoruz. Hükümetin düşmanı da değiliz. Anlamıyorlar bizi. Yıllardan beri yaptığım bazı siyasi analizler bazı siyasi tenkitlerden ötürü hükümet düşmanıyım zannediyorlar. İyi niyetli olanla kötü niyetli olanı ayıramıyorlar. O yüzden her bir olayı hükümetin aleyhinde sanki biz kasıtlı yapıyormuşuz gibi zannediyorlar. Öyle yapanın Allah belasını versin.  Eğer hükümetin aleyhinde olsun diye kasıtlı bir şey yapıyorsak Allah belamızı versin.  Yaptığımız şey; biz bir konferans yapmak istiyoruz engelliyorlar. Üç yıldan beri sürekli engel engel engel. Konferans engellediniz bari bırakın basın açıklaması yapalım. Bunun için izne de gerek yok.  Normalde konferans içinde izin almaya gerek yok.  

Bari engellediniz basın açıklamasına izin verin.  Ondan sonra olay oluyor.  Sonra diyorlar ki sen neden olay çıkardın? Olay çıkaran ben miyim? Yoksa yetkililer mi?

Bıraksalar her zaman ki konferans yapılacak bitecekti. Kimsenin haberi bile olmayacaktı.  Konferansa gelenler dinler gelmeyenler dinlemez. Kimsenin ruhu da duymaz. 

Eğer birileri bizim konferansımızın kasıtlı olarak engellenmesini sağlıyorsa onu arayın bulun o zaman. İşte ben size buradan bunu üç yıldır söylüyorum.  Eğer birileri hükümete karşı hükümetin altını oymak için, hükümeti zor duruma düşürmek için, hükümet işte Müslümanlara şöyle yapıyor böyle yapıyor demek için, hükümetin aleyhinde olsun diye böyle bir şey planlıyorsa, engelleyenler onlarsa o zaman işte ben buradan ilan ediyorum; hükümet neden bunları ortaya çıkarmıyor? Neden bunlara bir şey yapmıyor? Neden ortaya çıkarmıyor? Hükümete zarar vermek için yapılıyorsa bu olaylar. Hükümete zarar vermek için yapanın Allah belasını versin. Kafir bitti de Müslümanlara mı düşmanlık yapacağım ben? Amerika’sı İsrail’i bitti de AKP’mi kaldı yani?  Namaz kılanlara mı düşmanlık yapacağım yani?

Hükümet bu adamlar kimse neden ortaya çıkarmaz?

Bu kadar engellemeler varsa, hükümete de zarar veriyorsa madem öyle diyorsunuz her olay hükümete zarar veriyor. O yüzden bize saldırıyorlar. Hükümete zarar verdin diyorlar, hükümete ben zarar vermedim. Hükümet bu adamlar kimse neden ortaya çıkarmaz? Ben 21 Nisan dersten sonra da 22 nisan günü bütün engellemelere rağmen zoraki caminin avlusunda yapmış olduğum açıklamada da söyledim; bunu derin ve dinsiz bir komite yapıyor. Bunu AKP yapmaz dedim. Bir AKP’linin hanım kardeşimizin üzerine tomayla gazlı su sıkın diyeceğine ben inanmıyorum. Başörtüsüne el uzatın diyeceğine ben inanmıyorum. Cumhurbaşkanının da karısı kızı başörtülü başbakanın da öyle. Bunu açıkladım. Dün attığım tweetler de de bunu söyledim. Bunu AKP’li yapıyor olamaz dedim. Bunlar beni anlamıyor. Bu işi eğer birileri yapıyorsa hükümetin altını oymak için yapıyorlarsa bir tane hükümete yakın bir insan bizi duymuyor mu? Gidip söylemiyor mu?

Furkan Vakfına üç yıldır yapılan bu zulüm nedir? Bunları kim yapıyor?

 Bir derin güç mü var hükümetin içinde?

Hükümetin altının oyulmasını isteyen, düşmanlarının çoğalmasını sağlamaya çalışan bir dinsiz komite mi var?

Bu olaylarla bize saldıracaklarına,  bunu ortaya çıkarsınlar.

Sanki ben kasıtlı yapıyorum! Benim konferans yapmak için araya sokmadığım adam kalmadı.

Büyük Şehir Belediyesinden o konferans salonunun iznini almak için ne kadar uğraştık vermediler. Sonra başka bir salonu kiraladık orayı tehdit ettiler. Sonra Belediye razı oldu orayı da iptal ettiler. Benim derdim konferans yapmak, üzüm yemek, bağcı dövmek değil.

Mademki bu olaylar hükümete zarar veriyorsa, o zaman hükümet müdahale etsin. Kimdir bu alçaklar ortaya çıkartsın.

 Dünün 28 Şubatlıları, öncesinin İttihat ve Terakkileri derin ve dinsiz bir komite var. Bu olaylar vesilesiyle her tarafı ele geçirmiş, her tarafı ele geçirdiği için cirit atan bir derin dinsiz komite var. Hükümet madem ki bu olaylardan rahatsız ise, AKP’liler bu olaylardan rahatsız ise bana laf söyleyene kadar hükümete desinler ki ‘Bu adamlara neden engelleme var, siz mi bu talimatı veriyorsunuz yoksa hükümetinde düşmanı olan bir derin güç mü var. Bir Peygamber ile ilgili konferans engellenir mi? Bunu kim yapıyor ortaya çıkartsınlar. Bunu yapmıyorlar sadece bizi suçluyorlar. Sanki olayı çıkartan benim. Ben olay çıkmasın diye Allah’a ne kadar dua ettim.

Ben normal şekilde konferans yaptırmak istedim, basın açıklaması müsaade etmediler. Ve gelip üzerimize TOMA ile hücum ettiler. Yani insan der ki Furkan Vakfına yapılan zulüm nedir? Bunu kim yapıyor? Alparslan Hoca bir derin-dinsiz komiteden bahsediyor kimdir bunlar? Kimdir bu görünmez üç harfliler? Bunu ortaya çıkaralım da hem bu vakıf hizmetini yapsın,  hem de bu hükümete de zarar gelmesin. Hükümete zarar gelmesinde, hükümette bana bunu yapmasın bunu yapanları bulsun, cezasını versin, görevden alsın. Bizi başkalarıyla karıştırıyorlar. Sanki benim işim gücüm yok sadece hükümet düşmanlığı yapıyorum! Ve olmadık iftiralar… Hükümetin yapmış olduğu güzel şeyleri takdir de ettim. Ben neden hükümet düşmanlığı yapayım? Dünyada gavur kalmadı da hükümete mi düşmanlık yapacağım? “

 



0 Yorum

Yorum Yaz