İftiracılardan Alçak Tahrifat!

Müfteri ve tahrifatçı Yenisöz Gazetesi ve Takvim Gazetesi, Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında çarpıtma ve alçak sözlerle yalan dolu bir haber yaparak ayrıca Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin yüzünü tahrif ederek habercilik tarihine kara bir leke olarak ekledi.

İftiracılardan Alçak Tahrifat!
09 Oca 2018 10:28:30

Yenisöz Gazetesi ve Takvim Gazetesi Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 30 Aralık Cuma akşamı cevaplandırdığı bir soruyu cımbızlayarak halkı yalan ve iftira dolu haberlerle provoke etme girişiminde bulundu ve hedef gösterdi.

Alçak İftiracı Gazete Yenisöz ve Takvimden Asılsız Haber

Alparslan Kuytul Hocaefendi, 30 Aralık Cuma akşamı Mersin il Temsilciliğinde gerçekleştirdiği tefsir dersi sonrası kendisine yöneltilen, "Son çıkan KHK ile hükümetin 15 Temmuz benzeri olaylarda halka olayı bastırma hakkı tanımasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Hükümet böyle bir KHK'yı neden çıkarmış olabilir?" sorusuna verdiği cevapta; KHK'daki ifadelerin muğlak olduğunu ve canilerin önünü açabilecek bir kararname olduğunu ifade etmişti.

İlgili Haber;

Bu KHK 15 Temmuzla Alakalı Olsa da Caiz Değildir

İftiracı Gazete Yenisöz ve Takvim, Kamuoyunu Aldatmaya Çalışıyor!

Yenisöz Gazetesi’nin ve Takvim Gazetesi’nin iftira dolu haberinde, Hocafendi’nin bu konuşmasından bazı kısımları cımbızlayarak FETÖ’cü ve darbeyi destekleyici gibi göstermeye çalıştığı,  karanlık odaklara tetikçilik yaptığı görülen bu sitelerinin Furkan Vakfı’na kumpas girişimi olarak ortaya atılan ve Vakfın resmi hesabından cevabı defalarca verilmiş olan konuları yeniden tazelemeye çalıştığı görüldü. Hâlbuki ortaya atılan iftiralar sonrası Furkan Vakfı’nın resmi hesabından verilen cevaplar ve videolu ispatlar üzerine bu söylentilerin asılsız olduğu tüm kamuoyunca kabul edilmişti.

İftiracı Gazeteler Mahkeme Kararından da Habersiz!

Gazetelerin yapılan konuşmayı sadece saptırmakla kalmayıp, mahkeme ile de haklılığı ispatlanmış konuları yalan ve iftira ile ortaya koyduğu ve Hocaefendi’ye, söylemediği sözleri isnat ederek iftira atmakta daha da ileri gittiği görüldü.

 Bu İğrençliğe ODA TV de Katıldı!

“Bu İslamcı Kisvenin Arkasında ODA TV mi Var”

Yeni söz gazetesinin bu iğrenç tahrifatının hemen ardından ODA TV’nin de aynı iğrençliği alıntılayarak montajlanmış görsel ile birlikte paylaştığı görüldü. Bu durum yapılan bu iğrenç saldırının arkasında kim var sorusunu akıllara getirdi. ODA TV’nin “İslamcılar arasında yeni kavga” olarak yaptığı alıntılama bir hedef saptırma olarak görülürken “bu İslamcı kisvenin arkasında ODA TV mi var” yorumlarına neden oldu.

Hocaefendi, Akp’nin Yıllarca Birlikte Olduğu Gülen Cemaatini Defalarca Uyarmıştı

Yenisöz Gazetesi ve Takvim Gazetesi haberlerinde Hocaefendi’nin “FETÖ’cü olduğu” iftirasında bulundu. Hâlbuki Alparslan Kuytul Hocaefendi, hükümet yıllarca Gülen cemaatiyle beraberken, onların düzenledikleri Türkçe olimpiyatlarına katılırken, Gülen Cemaatinin yanlış yolda olduğunu, dine zarar verdiklerini ve tevbe etmezlerse Allah’ın buna müdahale edeceği uyarısında bulunmuştu.

Allah Bana Namert Düşmanlar Verdi!

Yenisöz Gazetesi ve Takvim Gazetesi’nin bu alçak haberi ile görünen o ki, Hocaefendi düşmanlarının namert olduğu konusunda da haklı çıktı.

Hocaefendi iptal edilen Mersin Konferansı için yaptığı açıklamada; “Çok adice davranıyorlar,“Bunlar fetöcü olabilir, bak senin de başın belaya girebilir, bunlara düğün salonunu verme” diye bu kadar alçakça konuşan birçoğunun onlarla bağlantısı olmuştur fakat bizim hiç zaman olmadı. Bunu bilmelerine rağmen bu kadar namertler! Artık bunlara namert demekten kendimi alamıyorum. İki kelimeden birinde bunlara namert diyesim geliyor. Allah bana namert düşmanlar verdi. İsterdim ki düşmanlarım mert olaydı, namertlerle karşılaştım. İğreniyorum artık bunlardan.” demişti.

İlgili Haberler;

Alparslan Kuytul Hocaefendi’den şok eden video!

Çökeceksiniz, Tevbe Edin!

Alparslan Kuytul Hocaefendi daha öne bu şekilde atılan seviyesiz ve alçak iftiralara cevap vermişti;

Alparslan Kuytul Hocaefendi Atılan İftiralara Cevap Verdi

Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında daha önce defalarca atılan ‘darbeyi önceden biliyor’ iftirası da bertaraf edilmişti;

Savcılık incelemesi sonucunda mahkemeye gerek görülmedi

Yenisöz Gazetesi ve Takvim Gazetesi’nin yaptığı bu alçak haber, Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye kumpas girişimi ve halkı provoke etme amaçlı yapılmış bir haber olarak değerlendirildi.

 

Furkan Vakfından Kınama!

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı, müfteri ve tahrifatçı Yenisöz Gazetesi ve Takvim Gazetesi’ nin Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında çarpıtma ve alçak sözlerle yalan dolu haberleri üzerine resmi sitesinden bir kınama yayınladı.

Doğruları yansıtmayan, iftira, saptırma ve cımbızlamanın her çeşidini kullanarak yaptıkları, habercilik anlayışından uzak bu iğrençlikten dolayı Takvim ve YeniSöz isimli gazeteleri şiddet ve ivedilikle KINIYORUZ!

Tüm kamuoyunu bu tür asılsız ve yalanlara itibar etmemeleri konusunda uyarıyoruz.

Ayrıca yasal işlem başlatmak da dâhil tüm meşru yolları kullanarak bu durumun üzerine gideceğimizi beyan ederiz.

Etiketler:   tahrifat


12 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    gulsum katlug 01 Eki 2018 10:27:00

    Allahtan korkun bu ulkede dogrulari konusan kimse olmasinda yalaka mi olsun istiyorsunuz

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Yasin 01 Eyl 2018 16:43:00

    Sizin attığınız iftiralar aylar önce günyüzüne çıkarıldı

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Firdevs Akdoğan 01 Eyl 2018 15:34:00

    Namert düşmanlarımızın her zaman ki yaptıkları gibi tevcid pilavı gibi aynı iftirayı ısıtıp ısıtıp tekrar önünemuze sunuyorlar.Halbuki hcmz yıllar önceki söylemleri ne ise şimdike söylemleride aynıdır... https://t.co/BK2G2VBZdw

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Cihad el kurdi 01 Eyl 2018 15:18:00

    Bu gazeteciler meslek değiştirmeli. Insanlara iftira ve yalan haberler sunmak gazetecilik değildir.

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Gulsum demirtas 01 Eyl 2018 14:31:00

    Mert olun namert olmayın Alçaklar hocamızın yanındayız

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Gulsum demirtas 01 Eyl 2018 14:28:00

    Hocamızın her daim yanındayız

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Bülent Demir 01 Eyl 2018 13:51:00

    Bu zalim iftiracılar,tetikçiler,Allaha hesab verecekler.

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    gulsum katlug 01 Eyl 2018 13:44:00

    bu tur yalan haber yapan siteleri kiniyoruz hocamin yanindayiz

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Turgut Akçakaya 01 Eyl 2018 13:35:00

    Yazıklar olsun bu namertlere.Kim işlerine gelmez ve istedikleri gibi konuşmazsa linç etmeye çalışıyorlar.Hoca diyoki fetöcüler suçlu ama kafa kesenler de suçlu.Bunu bile anlayamıyorlar.

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Bilal ipek 01 Eyl 2018 13:28:00

    Allah bu iftiracıları ıslah eylesin ve gerçeklerin gün yüzüne çıkmasını nasib etsin inşallah !!

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Fatih Sultan 01 Eyl 2018 12:50:00

    ALLAH`ı Zalimlerin Yaptıklarından Habersiz Sanma Onları Gözlerinin Fal Taşı Gibi Açılacağı Güne Erteliyorrn(Ibrahim 42) Tevhidi La Yi demeyi Sizinle Öğrendik Hocam Öncü Nesil Hocasının İzinde

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Muvahhid 01 Eyl 2018 12:29:00

    Güneş Balçıkla sivanmaz... Elbet hak ortaya çıkacaktır...


Yorum Yaz