İnsanlıktan Çıkanlar

Furkan Nesli Dergisi Dünyamızın ne hale geldiğine dikkat çekmek ve insanlığın İslam’a olan ihtiyacını tekrardan hatırlatmak için, ‘Azgın Medeniyet’ bölümünde "İnsanlıktan Çıkanlar" başlıklı araştırmayı okurlarıyla paylaştı.

İnsanlıktan Çıkanlar
22 Tem 2017 16:35:09

İnsanoğlu tatminsizlik ve doyumsuzluğun son raddesinde! Garip müzikler, zina, eşcinsellik, cambazlık, dünya turu, vücutta yapılan estetik operasyonlar, cinsel sapmalar ve daha ismini dahi bilmediğimiz nice sapkınlıklar! Tek düşünülen zevk alıp, tatmin olmak! Fıtrat dışı her türlü yöntemle nefsini doyurmaya çalışanlar nefsin bunlarla tatmin olmayacağından habersizler. İnsanlığa sunulacak tek kurtuluş yolu: İnsanı yaratan ve onu en iyi tanıyan Allah’a yönelip özüne dönmek ve Rabbani eğitime tabi olmaktır. Unutulmamalıdır ki insanoğlu ne yaparsa yapsın kalbi Allah’ı anmadıkça mutluluğa asla ulaşamayacaktır…

“Yoksa sen, onların çoğunu söz işitir ya da aklını kullanır mı sayıyorsun? Onlar, ancak hayvanlar gibidirler; hayır, onlar yol bakımından daha şaşkın ve aşağıdırlar” 1

Allah’ı unutanların nefsi doyumsuzluğu, zirvede yaşayanların yaptıkları ve yaşam tarzları gayri medeni olmakla beraber insanlığa sığmayacak kadar iğrenç hatta vahşicedir. Birer insan olarak doğan bu kişiler, azgın çevrelerinin ve zevk kölesi nefislerinin de etkisiyle insanlıktan çıkarak, Kur’an’ın da bildirdiği üzere yaşayış bakımından hayvanlardan daha aşağı hale gelmişlerdir. Bizlerin adını dahi anmaktan hayâ edeceğimiz sapıklığı, bu kişilerin utanmadan hatta onur duyarak yapmaları ve günden güne sayılarının artması acı vericidir. İslam’ın hakkıyla yaşanmadığı her toprak parçasında gerçekleşen bu sapkın davranışlar adeta kanserli hücre gibi hızlıca çoğalmaktadır… Peki ya Türkiye? ‘Namusumuzu’ korumak için canlarını feda eden şehitlerin, Nene Hatunların, Maraş’ta bir Müslüman bayanın yüz örtüsüne el uzatan Fransız askerini öldürdüğü için şehit edilen Sütçü İmam’ın torunları ne haldedir? Maalesef ki bu ahlaksızlık akımı ülkemizi de sarmıştır. ‘Dindar’ nesli bir yana bırakın, ‘namuslu ve sağlıklı’ bir nesli arar duruma geldik. 
Dünyamızın ne hale geldiğine dikkat çekmek ve insanlığın İslam’a olan ihtiyacını tekrardan hatırlatmak için, ‘Azgın Medeniyet’ bölümünü siz değerli okurlarımızla paylaşıyoruz… İşte nefsî doyumsuzlukla fıtratı bozanlardan yalnızca bir kaç örnek:

 

•ABD’nin Los Angeles şehrinde yaşayan 22 yaşındaki Vinny Ohh, ‘cinsiyetsiz bir uzaylıya’ benzemek istediği için yaklaşık 110 estetik operasyon geçirdi!

-Allah’ın halife seçip şeref verdiği insan, kendi elleriyle o şereften mahrum kalıyor!-

 

 

• ABD’nin Pennsylvania eyaletinde baba-oğul gibi davranan eşcinsel çift Norman ve Bill, 50 yıllık birlikteliklerinden sonra evlendi!
-Batı Medeniyeti insanın fıtratını bozdukça onda şahsiyet bırakmadı! İnsanları günahlarla dolu rezil bir hayata esir kıldı!-

• Amerikalı sihirbaz David Blaine, ABD’nin New York kentinde bulunan Central Park’ta yaptığı 60 saat baş aşağı asılı durma rekor denemesini başarıyla tamamladı!
-Kulluğun gerektirdiği önemli meselelerle uğraşmayanları şeytan boş işlerle oyalamaktadır!-

 

• Kanadalı bu genç adam ise Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek için hiç denenmemiş bir yöntem buldu. Bir buçuk saat içinde vücuduna 1.000 tane iğne batırarak kaktüs adam olma rekorunu kırdı!

-21. Yüzyılın insanı hayvana benzedi, bitkiye benzedi, çizgi film karakterine benzedi ama bir türlü insan olmayı başaramadı!-

• 1979’dan bu yana tırnaklarını kesmeyen Le Redmon (ABD) tırnaklarının 8.85 metreye uzaması için büyük özen gösterdi ve onları itina ile manikürledi!

 

• Çinli Dong Changsheng 26 Eylül 2006 tarihinde 1,5 ton ağırlığındaki bir aracı sadece alt göz kapaklarına yerleştirilmiş özel bir kanca sistemi ile 1 cm. çekmeyi başardı. Dong bu rekora ‘chi-kong’ adı verilen özel bir antrenman ile hazırlandı.

 

• Öz kızına 6 yıl boyunca tecavüz edip 3 kez hamile bırakan baba ve ona yardım eden annenin, bebekleri canlı canlı köpek dolu bir araziye atması mahkemelerce araştırılıyor.

 

• Meksika’da, bir balıkçı kasabasının Belediye Başkanı geleneklere uygun olarak bir timsahla evlendi.



0 Yorum

Yorum Yaz