İzmir'de Tutuklu Yargılanan Furkan Vakfı Gönüllüleri İçin Ziyaret Günü

İzmir Ödemiş'te 36 gündür tutuklu yargılanan Furkan Vakfı gönüllüleri, dün görüş günü olması sebebiyle kendilerini ziyarete gelen aileleri ile görüştüler. 8 Şubat’ta tutuklu yargılanan ve 36 gündür tutuklu bulunan Furkan Vakfı gönüllerinden 4 kişinin davasında hiç bir gelişme kaydedilmezken davanın henüz iddianame aşamasında olduğu öğrenildi.

İzmir'de Tutuklu Yargılanan Furkan Vakfı Gönüllüleri İçin Ziyaret Günü
16 Mar 2018 17:40:19

İzmir Ödemiş'te 36 gündür tutuklu yargılanan Furkan Vakfı gönüllüleri, dün görüş günü olması sebebiyle kendilerini ziyarete gelen aileleri ile görüştüler.

DAVADA HİÇBİR GELİŞME YOK!

8 Şubat’ta tutuklu yargılanan ve 36 gündür tutuklu bulunan Furkan Vakfı gönüllerinden 4 kişinin davasında hiç bir gelişme kaydedilmezken davanın henüz iddianame aşamasında olduğu öğrenildi.

Dava süreci çok yavaş ilerlerken geçtiğimiz haftalarda tutuksuz yargılanma talebi için bir üst mahkemeye gönderilen dilekçe de reddedilmişti.

Sürecin çok ağır ilerlemesinden yakınan ailelerin temennileri ise tek bir sabıka kaydı bile bulunmayan yakınlarının biran önce serbest bırakılmaları ve yapılan haksızlığın son bulması yönünde.

Aileler tutuklu bulunan yakınlarının genel olarak sağlık durumlarının ve morallerinin iyi olduğunu söylediler.

ALLAH İÇİN BAŞIMIZA GELEN HER ŞEYE RAZIYIZ

Geçen hafta da açık görüş günü olması sebebiyle kendilerini ziyarete gelen aileleri ile ilk kez arada engel olmaksızın görüşmüşlerdi. Ziyarete giden yakınları tutuklu yargılanan eşlerinin "Allah için başımıza gelene razıyız. Asla bundan gocunmuyoruz ancak ömrü İslam’a hizmetle geçmiş, toplumun ahlakının düzelmesi ve neslin ıslahı için gayret gösteren bizlere, dolandırıcılık gibi ağır suçlamalarda bulunulması ağırımıza gitmektedir" şeklinde ifadeler kullanarak bu konudaki üzüntülerini iletmişlerdi.



0 Yorum

Yorum Yaz