Kan Emici Bankalar, Büyükannelerin Peşinde

İnsanların kanını sömürmeyi hedeflemiş bankacılık sektörü gözünü şimdi de büyükannelere dikti. Faizli kredilerle ninelere cazip gelebilecek fırsatlar sunan bankalar, büyükanneleri müşterisi yapmaya çalışıyor.

Kan Emici Bankalar, Büyükannelerin Peşinde
25 Nis 2017 09:35:18

BÜYÜKANNELER FAİZE BULAŞTIRILACAK

Toplumun kanını emen bankalar şimdi de, büyükanneler için harekete geçti. Büyükanne projesine olan ilgiyi dikkate alan bazı bankalar büyükanneler için projeler üretmeye başladı. Torununa bakan büyükannelere maaş projesinden pay kapmak isteyen bankalar, ekstra desteklerle nineleri müşterisi yapma yarışına girdi. Bankalar büyükannelere avantajlı hesap, torunları için yatırımı teşvik edecek destekler, düşük faizli kredi gibi seçenekler sunuyor. Şu an 10 ilde uygulanan, önümüzdeki dönemde daha fazla yaygınlaşması beklenen projeden yararlanacak büyükanne sayısındaki artışı dikkate alan bankalar, desteğin sadece PTT değil kendi aracılıkları ile ödenmesi için girişimde bulunuyor.

TÜRKİYE GENELİNE YAYILACAK

Şu anda 10 pilot ilde uygulaması devam eden büyükanne maaşı projesinin önümüzdeki dönemde bütün Türkiye'de yangınlaştırılması gündemde. Böylece çalışma hayatındaki annelerin çocuklarına bakan büyükannelere 425 liralık maaşlar verilecek. Bunun için büyükanne ile torunun aynı şehirde olması gerekiyor. Başvurular ise internetten yapılabiliyor.



0 Yorum

Yorum Yaz