Katil İsrail Askeri Serbest

El Halil’de yaralı bir Filistinliyi öldüren siyonist İsrail askeri Elor Azaria’nın cezasını ev hapsi olarak çekmesine karar verildi.

Katil İsrail Askeri Serbest
18 Tem 2017 11:23:13

Azaria, terhisinin ardından cezasının başlayacağı güne kadar geçici olarak serbest kalacak.

Batı Şeria’nın El Halil kentinde yaralı haldeki Filistinli Abdul Fetih El Şerif’i vurarak öldüren ve suçlu bulunarak 18 ay hapis cezasına çarptırılan İsrail askeri Elor Azaria’nın, ev hapsine gönderilmek üzere geçici olarak serbest bırakılmasına karar verildi.

Askeri savcılık da üç yıllık zorunlu askerlik görevini 20 Temmuz’da tamamlayacak Azaria’nın, ev hapsinin başlayacağı 30 Temmuz’a kadar açık bir askeri üste tutulmasına onay verdi.

Mahkeme emrine göre, Azaria, Şabat günleri ailesiyle birlikte ibadetini etmenin haricinde dışarı çıkmasına izin verilmeyen tam ev hapsinde tutulacak. Ancak Azaria’nın avukatı Yoram Sheftel ise müvekkilinin gündüzleri dışarı çıkmasını istedi.

Azaria, gözaltına alındığı Mart 2016’dan bu yana askeri nezarette tutuluyordu.



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    nafi 01 Oca 1970 02:00:00

    AMERİKADAKİ OKUL KATLİAMLARI ve VAHŞİ CİNAYETLER PSİKİYATRİK İLAÇLARIN ETKİSİ ALTINDA GERÇEKLEŞMİŞTİR.rnrnCharles Whitman Amphetamine ve Barbiturates etkisi altındayken 16 kişiyi ateşli silahla öldürmüştür.rnJohn Hinckley Valium adlı ilaç aldıktan sonra Amerikan Başkanı Ronald Reagan’a suikast girişiminde bulunmuştur.rnWilliam Cruse Psikiyatrik ilaçların etkisi altındayken sonra 6 kişiyi öldürmüştür.rnJeffrey Dahmer Tranquillizer ve Anti Deprasant ilaçlar etkisi altındayken 17 kişiyi öldürmüştürrn Jeremy Strohmeyer Dexedrine etkisi altındayken 7 yaşında bir kız çocuğunu öldürmüştür.rnAndrea Yates Effoxor ve Remoron etkisi altındayken 5 çocuğunu boğarak öldürmüştür.rnÖlümlü okul baskınları Zoloft ve Prozac etkisi altında işlendiğine dair kati bilimsel deliller vardır.rnAmerikada bir çok çocuk ritalin , concerta ,paxil ,zoloft ve ADHD ilaçları etkisi altında iken intihar etmiş, aniden ölmüş veya birilerini öldürmüştür.rn rnrn Türkiye’de kadın cinayetleri, asker intiharları, polis intiharları, polis şiddeti,kadın intiharları, ölü bulunmalar artmış hiç kimse doyurucu bir açıklama getirememiştir. Cezaevlerinde ölü bulunma ve intiharların % 60 psikiyatrik ilaç % 40 cinayet ve infazdır.rnCezaevlerinde Esrar lüxtür. Gerçekte Psikiyatrik ilaçlar peynir ekmek gibi gardiyanlar tarafından satılmaktadır.rnPsikiyatrik ilaçlar gerek kamuda gerekse günlük yaşamda aşırı biçimde kullanılmaya başlanmıştır. Gerçekte tüm dünyada artmıştır. Bu konuyla mücadele eden örgütler vardır.rnrn İntihar eden asker, çocuk, kadın, mahkum olsun isteyen araştırsın çoğunlukla psikiyatrik ilaç çıkar.rnrn Prozac Amerikan ordusunun gizli silahlarından biridir. Irak ve Afganistan’da ki askerlerine prozac yüklediğine dair makale ve haberler mevcuttur.rnrn Polis şiddetini araştırın ölümlü polis olaylarında polis ya daha önce ilaç kullanmış ya da ilaç etkisi altındadır.http://www.psikiyatrininkaranlikyuzu.com/


Yorum Yaz