Kazandığı Tazminat İle Özgürlük Yürüyüşünün 100. Gününde Lokum Dağıttı!

Lokum dağıtırken haksızca gözaltına alınması sebebiyle açtığı tazminat davasını kazanan E.T, kazandığı 100 TL manevi tazminatla lokum alarak özgürlük yürüyüşünün 100. gününde yüzlerce kişiye lokum dağıttı.

Kazandığı Tazminat İle Özgürlük Yürüyüşünün 100. Gününde Lokum Dağıttı!
22 Ara 2018 18:14:40

KAZANDIĞI TAZMİNATLA TEKRAR LOKUM DAĞITTI

Bolu'da 11 kişinin lokum dağıtırken hukuksuzca gözaltına alınması olayı tüm çevrelerce büyük tepki toplamış, bu kadarda olmaz dedirmişti. E.T'nin yaşadığı haksızlığı mahkemeye taşımasıyla hukuksuzluk mahkeme kararı ile bir kez daha ortaya çıkartıldı.
E.T açtığı davayı kazanarak 100 TL manevi tazminat aldı. Hukuksuzluğa bir kez daha dikkat çekmek isteyerek kazandığı para ile tekrar lokum alıp dağıtacağını duyuran E.T lokumları özgürlük yürüyüşünün 100. gününde dağıttı.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI

Alparslan Hoca için lokum dağıtırken gözaltına alınan E.T’ nin tekrardan lokum dağıtması dikkatleri çekti. Ayrıca özgürlük yürüyüşlerinin 100. Gününde dağıtılan anlamlı lokumlarla renkli anlar yaşandı. Yürüyüşe katılanlara lokum dağıtan E. T’nin tazminat parasıyla aldığı lokumları orada bulunan emniyet mensuplarına da ikram ettiği görüldü.

İşte o anlar;

 

 

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz