Kurban Faaliyetlerinin Yaklaştığı Şu Günlerde Korkutma Stratejisi Uygulanıyor

Alparslan Kuytul Hocaefendi dün akşam gerçekleştirdiği tefsir dersinin ardından kendisine yöneltilen Darbe girişimi ile halkta cemaat faaliyetlerine karşı uzaklaşma başladı. Bizlere de "siz de faaliyet yapmayın" diyen akrabalarımıza nasıl yaklaşmalıyız?” sorusuna verdiği cevapta “kurban faaliyetlerinin yaklaştığı şu günlerde korkutma stratejisi uygulanıyor ” dedi ve dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Kurban Faaliyetlerinin Yaklaştığı Şu Günlerde Korkutma Stratejisi Uygulanıyor
27 Ağu 2016 16:38:30

“Darbe girişimi ile halkta cemaat faaliyetlerine karşı uzaklaşma başladı. Bizlere de "siz de faaliyet yapmayın" diyen akrabalarımıza nasıl yaklaşmalıyız?”

Kurban bayramı yaklaşıyor bu korkutma stratejisini uyguluyorlar şu anda. Biz internete koyun bağışı için yazıyı koyduk altı yüz elli lira dedik. Diyanetin ki altı yüz doksan herhalde, diğer Kızılay falan onlar yedi yüz kırk yedi yüz elli lira herhalde en düşük bizimki birde İHH var onun ki de düşük ama herhalde onlar yurtdışında kestikleri için. Türkiye’de kesenlerde içinde en düşük bizim fiyatımız. Onu oraya koyar koymaz ertesi gün müydü? Birkaç saat sonra mıydı? Saldırı başladı yani siz hala reklam mı koyuyorsunuz sitenize yani biz tüm cemaatleri bitiriyoruz böyle korku meydana getirmişiz herkes pısmış, susmuş kimsede ses yok, çıt yok, hareket yok, faaliyet yok. Siz birde böyle bir dönemde böyle bir reklam mı yapıyorsunuz? Böyle bir saldırı internet ortamında. Vallahi bizim yapmamızı bizi öldürmeden engelleyemezsiniz. Herkes elinden geleni yapsın. Peygamberler ne diyor; Elinizden geleni yapın bende yapacağım”. Bizde o peygamberlerin izinden gideceğiz. Kurban bayramında son gaz devam edeceğiz inşallah. Allah cesur olanlara yardım edecektir. Korkaklar da böyle dönemlerde bitecektir. Yarın bunula ilgili de toplantı yapacağız haberiniz olsun. Kurbanla ilgili tüm mahalleleri de bekliyoruz



0 Yorum

Yorum Yaz