Laiklik Fırsatcılığı

Ülke gündemini sarsan her olayı fırsat bilerek İslam'a saldıran, laikliği kutsayan fırsatçılar şimdi de Reina saldırısını fırsat bilerek laiklik yaygaraları koparıyor.

Laiklik Fırsatcılığı
05 Oca 2017 09:40:17

Ülke gündemi sarsan her olaylarda fırsatçılık yaparak İslam'a saldıran, laiklik yaygarası koparan güruhlar fırsatçılıklarına devam ediyor.

Son olarak CHP Sözcüsü Selin Sayek Bök Reina saldırısında laik yaşam biçiminin hedef alındığını söyleyerek 'Laikliğe sahip çıkmak gerekir' çağrısında bulundu.

Merkez yürütme kurulu (MYK) toplantısının ardından açıklama yapan Böke, Reina saldırısının dönüm noktası olduğunu belirterek, “Bu yaşanan sıradan bir terör değildir. Laik yaşam biçimi hedef alınmıştır” diye konuştu. Laiklik çağrısı yapan iki gencin tutuklanmasını hatırlatan Böke, “Laikliğe sahip çıkmak gerekir. Ancak laikliğe sahip çıkanlar hedef alınıyor. İşte en büyük tehlike budur. Halkevleri üyesi iki genç laikliği savundukları için tutuklandılar. Bu katliamı övenler, linç girişiminde bulunanlar ellerini kollarını sallayarak toplumun içinde gezerken, laikliği savunan gençler tutuklandılar. Hükümetin rejim değişikliği telaşında olduğu belli” dedi.            


0 Yorum

Yorum Yaz