Levent Gültekin cumhurbaşkanlığı adaylığını açıkladı

Erken seçim tarihinin 24 Haziran olarak açıklanmasından sonra gazeteci Levent Gültekin cumhurbaşkanlığı aday adaylığını sosyal medya hesabından paylaştığı video ile duyurdu. Gültekin, "Bu bir seçim değil bu bir gasptır. İktidar ülkeyi gasp ediyor. 24 Haziran'da seçim demek "Ben seçimleri dün yaptım" demek, "Benden başka ülkeyi kimse yönetemez" demek. Bunu kabul edemeyiz" dedi.

Levent Gültekin cumhurbaşkanlığı adaylığını açıkladı
19 Nis 2018 00:35:00

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in adaylık açıklamasından sonra bir aday adaylık kararı da gazeteci Levent Gültekin'den geldi. Gazeteci Gültekin, cumhurbaşkanlığı adaylığını sosyal medya hesabından üzerinden yaptığı video paylaşımı ile duyurdu.

ÜLKEMİZİ BİR KİŞİNİN DUDAĞI ARASINDA BIRAKMAMA MESELESİDİR

"İktidar erken seçim kararı aldı. Bu bir seçim değil bu bir gasptır" sözleriyle videosuna başlayan Gültekin, "İktidar ülkeyi gasp ediyor. 24 Haziran'da seçim demek "Ben seçimleri dün yaptım" demek, "Benden başka ülkeyi kimse yönetemez" demek. Bunu kabul edemeyiz, biz bu ülkenin evladıyız. Hepimizin seçme , seçilme ve özgürce yaşama hakkı vardır. Bu hakkımızdan vazgeçemeyiz. İnsan gibi ağız tadıyla dostça, kardeşçe, özgürce yaşamak için aday oluyorum. Bu bir adaylık meselesi değil aslında. Bu bir sorumluluk alma meselesidir. Ülkemizi bir kişinin dudağı arasına bırakmama meselesidir. Bu bir kişiye "Türkiye senden daha büyüktür" meselesidir. Hep beraber geleceğimize sahip çıkacağız. Ben bunun için varım, aday oluyorum, sizin de el vermenizi bekliyorum. El verirsek, omuz omuza verirsek kazanırız" ifadelerine yer verdi.

2019'A KADAR DİŞİMİZİ SIKMAK İSTEDİK ANCAK...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken seçim çağrısı Ankara gündemine bomba gibi düşerken, gözler Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli arasında yapılacak görüşmeye çevrilmişti. Görüşme sonrası Erdoğan, "2019'a kadar dişimizi sıkmak istedik ancak..." diyerek erken seçimin 24 Haziran'da yapılacağını ilan etti.



0 Yorum

Yorum Yaz