Mahkemenin Kararı Sonrası Alparslan Kuytul Hocaefendi’den İlk Açıklama!

Alparslan Kuytul Hocaefendi bugün ailesiyle gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde 8 Kasım’daki mahkeme kararının ardından ilk açıklamasını yaptı.

Mahkemenin Kararı Sonrası Alparslan Kuytul Hocaefendi’den İlk Açıklama!
09 Kas 2018 21:35:36

Alparslan Kuytul Hocaefendi 8 Kasım’da gerçekleşen mahkemenin kararı sonrası bugün ailesiyle yaptığı telefon görüşmesi aracılığıyla ilk açıklamasını yaptı.  “Herşey siyaset olmuş. Adalet kalmamış” diyen Hocaefendi sevenlerine de mesaj vererek; “Üzülmenize gerek yok, Allah’ın dediği olur” dedi.

8 Kasım’da gerçekleşen mahkemede terör porpagandasından tahliye olan ancak 4. ağır cezadaki mahkemesinden tutukluluğuna karar verilen Alparslan Kuytul Hocaefendi yaptığı açıklama da; “Allah’ın dediği olur. Ben zaten bunlardan adalet beklemiyorum. Tahliye olsam da berat da etsem, adalet gereği olarak tahliye olmayacağım, adalet gereği olarak berat da etmeyeceğim. Kendi siyasetleri gereğince tahliye ya da berat verecekler. Artık adalet kalmamış. Herşey siyaset olmuş” dedi.

 

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin kendi sesinden açıklaması;

 


Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye 8 Kasım'daki mahkemede "terör" suçundan tahliye kararı çıktı. Ancak 4. Ağır Ceza Mahkemesi tutukluluğunun devamına karar verdi.



0 Yorum

Yorum Yaz