maske3g Erdal Yılmaz İsmine Dikkat!

İşte provakatif tweetleri ve diğer trol hesaplara yön vermesiyle tanınan karanlık 'maske3g' hesabının gerçek yüzü!

maske3g Erdal Yılmaz İsmine Dikkat!
26 Tem 2017 15:20:02

Alparslan Kuytul ve başka birçok isim hakkında provakatif, iftira içerikli ve saldırgan paylaşımlarda bulunan bu hesap sosyal medya kullanıcılarının tepkisine sebep olmaya devam ediyor.

Şamil Tayyar deşifre etmişti!

Erdal Yılmaz adında, İzmir Bayındır’da oturan bir şahıs olduğu AKP’li İsim Şamil Tayyar tarafından deşifre edilmişti. 

 

Erdal Yılmaz isimli hesabın maske 3g ile irtibatı ise gayet açık görülüyor.

 

Ayrıca Şamil Tayyar 27 Temmuz 2016’da attığı tweetinde söz konusu hesabın devlete sızmaya çalışan şantajcı bir çete olduğunu da açıklamıştı. 

Ancak buna rağmen yetkililerin bu hesap hakkında neden herhangi bir işlem yapmadığı ve pervasızca istihbarat bilgisi olduğunu iddia ettiği paylaşımlar yapmasına neden müsaade edildiği ise merak konusu. 

Akp’nin önemli isimlerinden olan Şamil Tayyar’ın ajan diye deşifre ettiği maske3g hesabının attığı tweetlerle ak trollere yön veriyor olması akıllara ‘ak troller Akp’ye düşman kazandırmaya mı çalışıyor?’ sorularını getirdi.

maske3g (Şamil Tayyar'ın ifadesiyle Erdal Yılmaz), çeşitli isimler hakkında da provakatif ve saldırgan paylaşımlarla karalama kampanyasına bir yalan daha ekledi. maske3g (Şamil Tayyar'ın ifadesiyle Erdal Yılmaz), Alparslan Kuytul Hocaefendi ile ilgili attığı tweetinde  Hocaefendi’nin bir soyadı daha olduğunu iddia ederek ‘Bayık’ soyismine dikkat çekti. Bu paylaşımın ardından trol hesapların bunu bir işaret kabul ederek Furkan Vakfı ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye adeta saldırıya geçtiği görüldü. Alparslan Kuytul resmi hesabından yapılan açıklamada bunun, iftira ve mesnetsiz bir yalan olduğu vurgulanmıştı.

Furkan Vakfı mensuplarının konu ile ilgili yaptığı paylaşımlarda maske3g (Şamil Tayyar'ın ifadesiyle Erdal Yılmaz), hakkında ilgili tüm mercilere suç duyurusu yapacakları ifade edildi.

 



0 Yorum

Yorum Yaz