MGK Toplanıyor, Gündem OHAL

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanacak MGK'de öncelikli gündem OHAL. Yaklaşık 1 aylık aranın ardından çalışmalarına bugün başlayacak olan TBMM Genel Kurulu'nda ise 3 Başbakanlık tezkeresi görüşülecek.

MGK Toplanıyor, Gündem OHAL
17 Tem 2017 10:05:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 Temmuz'da sona erecek OHAL uygulamasının 4. kez uzatılacağını açıklamış ve "MGK'da tavsiye kararı alacağız" demişti.

Bugün MGK'da ele alınacak bir diğer önemli başlık da terörle mücadele olacak.

Güneydoğu'da devam eden operasyonlar, Irak ve Suriye'deki gelişmeler, olası Afrin operasyonu masada olacak.



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    nafi 01 Oca 1970 02:00:00

    ohal silah olarak kullanıyor fetö bahanesiyle kendi görüşünden olmayan memur akademisyen tasfiye ediyor fetö meselesini çözmek istemiyor istese bile çözemez iş kendisine dayanıyor türkiye hukuk adalet kalmadı yargya güven kalmadı bir fetö beddua hareketini milyonlar çekmek zorunda değil kendin beraberdin sana yapıncamı kötü oldu biri bizim haklarımızı savunsun siyasal islami görünümlü akp islamiyete öyle zarar verdiki bunların yüzünden çoğu cemaate tarikat gördü milletin çoğu aman cemaat uzak dursun tarikat uzak dursun türkiyede en büyük tehlike imani tehlike itikadi tehlike eğer böyle giderse cemaat tarikat bitecek gençlerin çoğu dinini tarihini bilmiyor anne babalar öğretmiyor çocukların çoğu uyuşturucu alkol peşinde devlet islamı bilen islamı yaşayan toplum istemiyor kitap okuyan sorgulayan araştıran insan istemiyor ben bile birine bedavakitap versem okumamak için kırk takla atıyor işimiz gerçekten çok zor


Yorum Yaz