Nereye gitsin, pavyona mı gitsin, gazinoya mı gitsin?

Alparslan Kuytul Hocaefendi bu akşam gerçekleştirdiği tefsir dersinin ardından kendisine yöneltilen ” Okulumuza emniyetten gelen yetkililer cemaatlerin Amerika projesi olduğunu ellerinde listesi bulunan 103 terör örgütünden yarısının cemaatler olduğunu söylediler. Tüm okulları gezerek bunları anlatacaklarmış. Bu konu da ne dersiniz? “sorusuna; “Şimdi FETÖ bahanesiyle çocuklar cemaatlere gitmesin diye okul okul geziyorlarmış.” diyerek yetkililere tepkisini gösteren önemli açıklamalarda bulundu.

 Nereye gitsin, pavyona mı gitsin, gazinoya mı gitsin?
25 Şub 2017 01:41:40

İmam hatip lisesinde okuyorum. Okulumuza emniyetten gelen yetkililer cemaatlerin Amerika projesi olduğunu ellerinde listesi bulunan 103 terör örgütünden yarısının cemaatler olduğunu söylediler. Tüm okulları gezerek bunları anlatacaklarmış. Bu konu da ne dersiniz?

Evet, bunu duydum. Hakkı Polat diye bir lise de okuyan talebelerden bazıları gösterilen videoları, yapılan konuşmaları anlattılar. Anlatılanlara göre; yetkililer emniyetten gelerek videolar gösterip” sizi şöyle kandırırlar böyle kandırırlar. Gel bize gidelim bi çay içelim derler. Yavaş yavaş sizi işin içine alırlar” şeklinde konuşarak böyle cemaat düşmanlığı yaptıklarını duydum. Yeni değil bu durum. Üç yıldır devam ediyor. Her gün daha da azıtarak devam ediyor.

15 Temmuz bahanesiyle İslam’a darbe üstüne darbe vuruluyor. Önce paralel şimdi FETÖ bahanesiyle tüm cemaatler bitiriliyor diyen Hocaefendi  “cemaatler suskun kimse konuşmuyor.” diyerek sessiz kalmanın çare olmadığını dile getirdi.  “Sanıyorlar ki konuşmazlarsa daha az belaya uğrarlar halbuki konuşmadıkça daha çok belaya uğrayacaklar.” Dedi.

“Şimdi FETÖ bahanesiyle çocuklar cemaatlere gitmesin diye okul okul geziyorlarmış” diyen hocaefendi yetkililere “Nereye gitsin, pavyona mı gitsin, gazinoya mı gitsin? Bu hususta neden hiç ikaz etmiyorsunuz?”  Sorusunu yöneltti.

Şimdi sıra geldi okullara. Okul okul geziyormuş emniyet. Benim anlamadığım AKP döneminde emniyet bazı sol örgütler, mafyalar sizi şöyle şöyle kandırırlar veyahut bazı arkadaşlarınız sizi kötü yollara götürür önce gel der sonra içki içmeye, sigaraya, uyuşturucuya alıştırır bunlara aldanmayın tarzında programlar yaparak acaba okul okul gezip hiç anlattılar mı?

 

Şu memlekette 103 tane terör örgütü varmış ellerindeki listede yaklaşık 50 tanesi cemaatlermiş. Kıymetli kardeşlerim hepimiz bu toplumda yaşıyoruz. 50 tane İslamcı terör örgütü bileniniz var mı? Cemaatler meydanda. Eğer silahlı terör örgütü varsa git ne yapıyorsan yap. Yalan söylemeyin ve bütün cemaatlerin aynı şekilde görünmesini sağlamaya çalışmayın. Bir gün bu silah geri tepecek ve bunu yapanlar artık yapamaz hale gelecek. Herkes anlayacak ve inanmayacak. Bir müddet insanları inandırırsınız. Sonuçta bu cemaatler toplumun içerisinde ve hiçbirinin de silahla bombayla işinin olmadığını herkes bilir.

Daha evvel hükümet yetkililerinin söylemiş olduğu “kimse mağdur edebiyatı yapmasın” sözlerini şimdilerde  Başbakan’ın “Hatalar olabilir düzeltiriz. 19 bin kişiyi geri göreve aldık.” Sözleri ile karşılaştırarak,  “Hani mağdur yoktu?”  dedi.

FETÖ bahanesiyle binlerce masum insanı içeri aldınız ve kimse mağdur edebiyatı yapmasın. Mağdur yok demediler mi? Başbakan ne diyor? Hatalar olabilir düzeltiriz diyor. Yani görevden aldığımız, hapishaneye attığımız,  zulmettiğimiz, perişan ettiğimiz, psikolojisini bozduğumuz 19 bin kişiyi geri göreve aldık diyor. Hani mağdur yoktu? Bu göreve aldığınız. Birde almadıklarınız. FETÖ bahanesiyle halen zulmetmeye devam ettikleriniz. Şimdi FETÖ bahanesiyle çocuklar cemaatlere gitmesin diye okul okulgeziyorlarmış. Nereye gitsin pavyona mı gitsin? Gazinoya mı gitsin? Bu hususta neden hiç ikaz etmiyorsunuz?

Ayrıca hükümet yetkililerinin “Dindar nesil yetiştireceğiz” sözlerini de hatırlatarak “Konferanslarımızı engelleyerek mi, cemaatlerin aleyhinde konuşarak mı, tüm cemaatleri bitirerek mi dindar nesil yetiştireceksiniz?” dedi.

Dindar nesil yetiştirecekti AKP öyle mi? Dindar nesli biz hazırlıyoruz. Konferanslarımızı engelleyerek mi yetiştirecek? Cemaatlerin aleyhinde konuşarak mı? Tüm cemaatleri bitirerek mi? Referandumda kazanabilmek için yine dini bir takım söylemlere muhtaç oldunuz. Seçim zamanlarında lazım demek ki cemaatler. Diğer zamanlarda olmasalar da olur öyle mi?

 Her şeye engel olanlar neden günahlara engel olmuyorlar? Diyen hocaefendi “Diyelim ki benim konuşmalarım hükümetin bazı yaptıklarına aykırı. İçki ise İslam’a aykırı. Hükümete aykırı olması mı önemli İslam’a aykırı olması mı? Dedi.

 Şu memlekette İslam’a aykırı birçok şey yok mu? Neden bunları yasaklamıyorlar? Diyelim ki benim konuşmalarım hükümetin bazı yaptıklarına aykırı. İçki İslam’a aykırı. Hükümete aykırı olması mı önemli İslam’a aykırı olması mı? İslam’a aykırı olması önemli. İslam’a aykırı olana müsaade ediyorlar. Kendilerine aykırı olana müsaade etmiyorlar. Yazıklar olsun! Siz bu şekilde mi dindar nesil meydana getireceksiniz?

15 yıldır tek başına hükümet olan AKP’nin haramları kaldırmamasına dikkat çeken hocaefendi “Hükümet benim konferansımı yasakladığı gibi içkiyi, zinayı, faizi yasaklıyorum desin de görelim! Desin de görsün gününü. islama aykırı hayat yaşayanlar varya kıyameti koparırlar. Amerikası Avrupası da onlara yardım eder. Askeri de gerekirse darbe yapar.”  Dedi.

 

Şu memlekette bütün haramlar serbest. Dindar nesil öyle mi?  Bütün suçlar artmış vaziyette. Kimi dört kat kimi on kat. İslama aykırı olanları neden kaldıramıyorsunuz? O islama aykırı hayat yaşayanlar varya kıyameti koparırlar. Amerikası Avrupası da onlara yardım eder. Askeri de gerekirse darbe yapar.

Müslümanlara vurdukça vuruyorlar.

Çünkü bizim Müslümanlarımız suskun. Hocalar konuşmuyor. O zaman demek ki biz müstahakkımızı bulmuşuz. Hükümet benim konferansımı yasakladığı gibi içkiyi yasaklıyorum desin de göreyim hadi. Zinayı yasaklıyorum desin de görelim! Faizi yasaklıyorum desin. Desin de görsün gününü.

Bazı ögrenci evlerinin  Kur’an ögretimi yapıldığı gerekçesi ile kapatılmak istenmesini tekrar  gündeme getiren hocaefendi “Şimdi de okul okul geziyorlar aman cemaatlere gitmeyin diyorlar.” Diyerek durumun vehametini anlattı.

Müslümanlara istedikleri kadar vuruyorlar. Birkaç bayanın kaldığı öğrenci evine geliyor. Burada Kur’an öğretimi yapıyorsunuz diyor. Öğrenci hayır diyor. Bir harfi yanlış okusa düzeltmiyor musun diyor memur. Evet diyor öğrenci. Yani öğretiyorsun diyor mühürlüyor. Allah cezanızı verecek. Haberleri yoksa ben buradan söylüyorum. Olmadığını da hiçi sanmıyorum çünkü emir milli eğitim bakanlığından geliyor. Nasıl haberleri olmaz ki.

 Şimdi de okul okul geziyorlar aman cemaatlere gitmeyin diyorlar. Gazinoya giderse bişey olmaz. Futbol maçına gider oradan da başak yolara götürürlerse gençleri bişey olmaz. Şu ülkede hırsızlığı engellemek için emniyet bu kadar gayret gösteriyor mu? Hırsızlıkla bile bu kadar mücadele etmeyen edemeyen yorulmuş usanmış emniyet terörist örgütlerle mücadele adına çıkmış sokaklara okulları geziyor.

“Silahlı terör örgütünden bahsediyorsan tamam anlat ama Türkiye’de böyle bir silahlı terör örgütü yok varsa onun peşine düş. Hepsini aynı kefeye koyma.” diyen Hocaefendi bunun halkı cemaatlerden soğutmak için bir bahane olduğunu söyleyerek “15 Temmuz bunun için planlandı” dedi.

İnsanları tüm cemaatlerden uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Bu bir bahane. Birileri 15 Temmuzu planladı bu amaçla ve şu anda bu gerçekleşiyor. 15 Temmuz aslında hükümete karşı yapılan bir darbe olsaydı herhalde hükümetten biri öldürülürdü. Bir tanesi yakalanmadı, bir tanesi tutuklanmadı, bir tanesinin burnu bile kanamadı. Ama o gün bu gündür bütün cemaatler tırpanlanıyor. Demek ki 15 temmuz bu amaçla yapıldı bazı gafillere yaptırıldı. 



0 Yorum

Yorum Yaz