O Gazetenin Sahibi; Türkiye'de Kimse Size FETÖ'cü Diyemez

Alparslan Kuytul Hocaefendi, müfteri ve tahrifatçı Yenisöz Gazetesi’nin geçtiğimiz hafta Furkan Hareketi ve Hocaefendi’ye karşı kumpas girişimi ve çirkin tahrifatı hakkında açıklama yaptı.

O Gazetenin Sahibi; Türkiye'de Kimse Size FETÖ'cü Diyemez
16 Oca 2018 15:42:16

Alparslan Kuytul Hocaefendi 12 Ocak Cuma akşamı yaptığı tefsir dersi sonrası kendisine yöneltilen bir soru üzerine son zamanlarda basın yoluyla kendisine ve Furkan Hareketine yapılan saldırılara değindi. Yenisöz Gazetesi’nde Hocaefendi’nin fotoğrafı, çirkin bir tahrifle yayınlanmış ve ‘DARBECİ’ algısı oluşturulmaya çalışılmıştı. Bu konu hakkında kendisini daha önceden tanıyan gazete sahibi ile görüşüldüğünü ifade eden Hocaefendi, gazete sahibinin olaydan haberi olmadığı yönündeki yaptığı açıklamada, “Türkiye’de kimse size FETÖ'cü diyemez” dediğini aktardı. Ayrıca Hocaefendi, eğer özür yayınlamazlarsa mahkemeye vereceklerini ifade etti. 

Hocaefedi’nin açıklaması şu şekilde;

O Gazetenin Sahibi; Türkiye'de Kimse Size FETÖ'cü Diyemez.

Yenisöz Gazetesi’nin sahibi beni tanır, bir defa görüşmüşlüğümüz var. Ben o olduğunu bilmiyordum. Milat Gazetesi’nin sahibiymiş, YeniSöz’ü de satın almışlar. Bir arkadaşa dedim ki; arayın bir görüşün, kendi gazetesinde böyle bir haber yapılıyor. Benim o gülen camiasıyla bir alakam olmadığını bilir. Hatta o zaman benimle Akit gazetesi röportaj yapmıştı Milat Gazetesi’de yapmak istemişti. Arkadaşımız arıyor diyor ki: Sizin gazetenizde böyle bir haber çıktı hocamla ilgili, siz bilmiyor musunuz bizim onlarla bir alakamızın olmadığını? Vallahi aynen dediği şey şu; Türkiye'de kimse size FETÖ'cü diyemez. Ama senin gazetende böyle çıktı. Adam ‘benim ondan haberim yok, bir bakayım soruşturayım, sizde bana elinizde ne varsa gönderin bakalım’ diyor. Gönderdik. Eğer özür yayınlamazlarsa mahkemeye vereceğim.

Bana çok kimse ağır hakaretlerde bulundu, binlerce insanı mahkemeye verebilirim. Ben Allah'a havale ettim. Ama bu üçüncü kezdir yapıyor ve de basın yoluyla yapıyor. Öbürleri gibi, terbiyesiz, ahlaksız, namus bilmeyen troller gibi tweet atmıyor sadece. Bunlar basın aracılığıyla bunu yapıyor. Bunlar şunu demiş oluyorlar; biliyoruz sizin FETÖ’cü falan olmadığınızı. (O halde niye yapıyorsun bunu?) Yani sen bizi tenkit ediyorsun, etme. Ben seni tenkit etmedim bir kere. Sen benim muhatabım değilsin.

 



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    YUSUF ATMACA 01 Oca 1970 02:00:00

    Eskiden demoklesin kılıcı değimi Türkiye için fetö kılıcı oldu. Fakat kim kullanıyor fikri zayıf olan fikrini izah edemeyen herkes mu moda akımına kapılmış durumda. Chp akp ye akp biat etmeyen herkese iyi parti akpye.


Yorum Yaz