Özgürlük Yürüyüşleri Almanya’da!

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin yaklasık 9 aydır devam eden haksız tutuklama kararını kınamayla birlikte Hocaefendi'nin özgürlüğüne kavuşması adına Furkan Gönüllüleri tarafindan Türkiye'nin birçok şehrinde gercekleştirilen Özgürlük Yürüyüşleri, bu defa da Avrupa'da (Almanya’da) düzenlenecek.

Özgürlük Yürüyüşleri Almanya’da!
19 Eki 2018 22:09:59

Türkiye’de, Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin yakınları ve sevenleri tarafından gerçekleştirilen birçok şehirde ses getiren ve halk tarafindan da büyük destek gören Özgürlük Yürüyüşleri, cumartesi günü (yarın) Almanya’da düzenlenecek.

Günde on bin adımla adalet arayışına çıkılan yürüyüşler, halk nezdinde de yankı uyandırmaya devam ediyor.

20 Ekim Cumartesi günü, Hamburg Adenaurallee 48 çıkış noktası olarak belirlenen yürüyüşün, Almanya saatiyle 15:30’da başlayıp, Hansabrunnen’de son bulması planlanıyor.

Düzenlenmesi planlanan yürüyüş, Türkiye saatiyle 16:30’da furkanvakfıvideo , Furkan Vakfı Twitter  ve  Facebook adreslerinden canlı olarak izlenebilecek.

Furkan Vakfı sosyal medya hesaplarından yapılan duyuru şu şekilde;

Furkan Gönüllüleri tarafindan ilk olarak 15 Eylül tarihinde Adana Atatürk Caddesi'nde başlatılan özgürlük yürüyüşleri tüm dünyada zulüm BİTENE kadar ses getirmeye devam edecek gibi görünüyor.



0 Yorum

Yorum Yaz