Perinçek: Ya Erdoğan ile Birlikte Türkiye Gemisindesin ya da Amerika Gemisinde

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, ABD'ye yaşanan krizde 'aynı gemide değiliz' diyenlere tepki göstererek, "Bugün ya Tayyip Erdoğan'la birlikte ABD emperyalizmine karşı Türkiye gemisindesin ya da Amerika gemisindesin! Üçüncü bir gemi yok!" ifadesini kullandı. Perinçek, ABD'ye karşı mücadele eden Erdoğan'ın yanında olduğunu söyledi.

Perinçek: Ya Erdoğan ile Birlikte Türkiye Gemisindesin ya da Amerika Gemisinde
17 Ağu 2018 12:45:30

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD'ye karşı mücadele cephesinde yer aldığını söyleyen Perinçek, "Vatansız sahte solcu 'Tayyip Erdoğan karşıtlığı' perdesinin arkasına saklanarak ABD emperyalizminin cephesinde" diye yazdı.

Perinçek'in 'ABD gemisinde olanlar' başlıklı yazısının ilgili kısmı ise şöyle:

"Türkiye vatan savaşı veriyor. Bu savaş, 24 Temmuz 2015 günü Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ABD piyonu PKK'ya karşı silahlı harekâtıyla başladı. 15-16 Temmuz 2016 gecesi Ankara ve İstanbul'da Türkiye-ABD savaşı yaşandı. ABD'nin FETÖ gladyosunun darbe girişimi silahla ezildi.

24 Ağustos 2016'da Türk Ordusu, Fırat Kalkanı Harekâtıyla Suriye'nin kuzeyinde ABD-İsrail koridoruna girdi. 20 Ocak 2018 günü Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zeytin Dalı Harekâtı başladı ve savaş devam ediyor.

"ABD EMPERYALİZMİ, ERDOĞAN'I HEDEF ALIYOR"

Tayyip Erdoğan, Türkiye hükümetinin başı olarak, 24 Temmuz 2015'ten bu yana Türk Ordusu, Türk Polisi, Türk milletiyle birlikte ABD emperyalizmine karşı mücadele ediyor, günün gerçeği budur.

"BOP Eşbaşkanıydı, şöyle yaptı böyle yaptı" gibi geçmişin gerçeklerinin bugün yaşanan gerçeği inkâr etmek için kullanılmasına felsefede safsata denir. Bir olguyu inkâr etmek için, hangi gerekçeye başvurulursa başvurulsun, olgu değişmez.

Gerçek bugünün pratiğindedir: Tayyip Erdoğan, vatan savaşında Türk milletiyle aynı gemide! ABD emperyalizmi, Tayyip Erdoğan'ı hedef alıyor.

"Aynı gemide değiliz" kampanyası yürütenler ise, Türk milletiyle, Türk Ordusuyla, Türk Polisiyle aynı gemide değiller! Peki hangi gemideler?

Vatan savaşının her aşamasında PKK/YPG/YPD ile birlikte cephe tuttular, daima ABD cephesinde oldular. PKK/YPG/YPD'den vazgeçmeyenler, ABD gemisinden başka nerede yaşayabilirler? Bugün de yürüttükleri 'Aynı gemide değiliz' kampanyasında, imzalara bakınız hepsi en başta FETÖ kaçakları ve PKK'lılar.

"SAVAŞLARDA ÜÇÜNCÜ CEPHE YOK"

Gerçek ortada: Tayyip Erdoğan, ABD'ye karşı mücadele cephesinde. Vatansız sahte solcu, "Tayyip Erdoğan karşıtlığı" perdesinin arkasına saklanarak ABD emperyalizminin cephesinde.

Bugün ya Tayyip Erdoğan ile birlikte ABD emperyalizmine karşı Türkiye gemisindesin ya da Amerika gemisindesin! Üçüncü bir gemi yok!

Savaşlarda üç cephe olmaz. Ya Türkiye cephesindesin ya da ABD cephesindesin. PKK/PYD/YPG ile birlikte değil mi bu Vatansız takımı!

Vatan Savaşının başladığı günden beri, her aşamada, Fırat Kalkanı'nda, Zeytin Dalı'nda, Türk Ordusu Afrin'e girerken, hep ABD gemisinde değil miydi bu Sahte Solcular?

ABD Gladyosu darbeye kalkışınca erken sevinip göbek atmaya başlamadılar mı? Bugün FETÖ'yü hapisten kurtarmak için çırpınmıyorlar mı? ABD gemisinde başka türlü nasıl olunur!



0 Yorum

Yorum Yaz