• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Polis müdüründen ilginç açıklama: Hiçbir cemaate, tarikata, şeyhe bağlı olmayacaksınız

Polis müdüründen ilginç açıklama: Hiçbir cemaate, tarikata, şeyhe bağlı olmayacaksınız

Son zamanlarda Türkiye’de cemaat karşıtlığı hızla yayılmaya devam ediyor. Camilerde Cuma hutbelerinde halka cemaatlere gitmeme konusunda uyarılar yapılırken şimdide polis müdürü, polis okulundan mezun olan öğrencilere, “Hiç kimseye, örgüte ve hele hele hiçbir cemaate ya da tarikata, şeyhe, bağlı olmayacaksınız" dedi. Polis müdürünün yaptığı açıklama “Türkiye’de 15 Temmuz bahanesiyle cemaatler bitirilmeye mi çalışılıyor?” sorularını bir kez daha akıllara getirdi.

Polis müdüründen ilginç açıklama: Hiçbir cemaate, tarikata, şeyhe bağlı olmayacaksınız
20 Tem 2018 13:05:30

Kayseri’de mezuniyet töreninde konuşan Kayseri Polis müdürü Metin Tanrıver, genç polislere “Hiçbir kimse ya da örgüte, hele hele hiçbir cemaate ya da tarikata, hiçbir şıha ya da şeyhe bağlı olmayacaksınız.” dedi.
“Bağlı olacağınız tek yer vardır, o da devlettir” diyen polis müdürü, “Devlete laf söyletmeyeceksiniz. Devlete yan baktırmayacaksınız. Devlete isyan eden hainleri topyekun imha edeceksiniz.” şeklinde konuştu.


Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Metin Tanrıver'in yaptığı açıklamada özellikle, örgütlere hele hele cemaatlere diyerek illegal örgütlerden daha tehlikeli gösterdiği cemaat ve tarikatler hususunda, ciddi bir düşmanlık oluşturma çabası olarak okundu...
Ayrıca cemaat ve tarikatları terör örgütlerinden daha kötü gösteren sözleri büyük tepki topladı.

 

İlgili Haber;

Cemaat Karşıtlığı Oluşturma Projesi



0 Yorum

Yorum Yaz