Semra Kuytul Alparslan Kuytul Hocaefendi İle 25. Defa Görüştü

Semra Kuytul Hocahanım, aylardır tecrit zulmüne maruz kalan Alparslan Kuytul Hocaefendi'yi 25. Kez ziyaret etti. Bu hafta kalabalık bir grubun da cezaevi önüne destek için geldiği görüldü.

Semra Kuytul Alparslan Kuytul Hocaefendi İle 25. Defa Görüştü
31 Tem 2018 15:04:52

5 çocuk annesi Semra Kuytul Hocahanım bu salı 25. Kez Adana'dan Bolu'ya saatler süren uzun yolculuk sonrası Alparslan Kuytul Hocaefendi ile kalın camlar ardında kapalı görüş gerçekleştirdi.


Her hafta olduğu gibi bu hafta da Bolu' ya, yaklaşık 7 aydır tecrit işkencesine maruz bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi ile 1 saatlik kapalı görüş hakkı için giden Semra Kuytul, "Kıymetli eşimin yalnızlığını bir nebze alma adına her hafta geldiğim Bolu'dan tüm dostlara selamlar" diyerek haksız bir şekilde 173 gündür bir koğuşta tek başına bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin yalnızlığına dikkat çekti.

Haber bekleyenleri yine unutmadı

Her salı olduğu gibi bu salı da Alparslan Kuytul Hocaefendi'den haber bekleyen talebe ve sevenlerini sosyal medya üzerinden bilgilendiren Semra Kuytul Hocahanım'ın yaptığı paylaşımların tamamı şu şekilde;

Bolu'dan günaydın.. Yaklaşık 7 aydır tutuklu yargılama ile yargısız infaza maruz kalan ve tek başına tutulan kıymetli eşimin yalnızlığını bir nebze alma adına her hafta geldiğim Bolu'dan tüm dostlara selamlar..

Geçen hafta Alparslan Kuytul Hocaefendi ile çarşamba günü saat 10.00'da kahve içmek için sözleşmiştik. Sizlerden haberi yoktu. O da aynı saatte içebilmiş mi? Soracam inş. Sizlerden de haber verecem. Bakalım hep beraber içtiğimizi duyunca ne diyecek. :)

Muhterem Hocamla görüştüm. Iyiydi çok şükür. Şu halimize Elhamdulillah. Bu hafta Bolu'ya gelenler oldukça kalabalıktı. Sağolsun arkadaşlar cezaevinin duvarlarını görüp, selam göndermek için saatlerce yol gelmişler. Hocamız da gelenlerin hepsine tek tek selam gönderdi.

Gelenlere özel, diğer arkadaşlarımızın hepsine de genel olarak selamı var. "Ben iyiyim, herkese söyle, çok çalışsınlar" dedi. İddianame ve mahkeme tarihinden bahsettik. Yapılan ve aylardır sürdürülen bu haksızlığa o da öfkeli..

Geçen hafta söz verdiği gibi saat tam 10.00'da kendisine kahve yapıp içmiş. Ben de aynı anda içilen kahveye hepimizin katıldığından bahsettim. Hoşuna gitti. Geçen hafta tadı damağımızda kaldı diyenlere iyi haber; "o zaman yarın hep beraber çay-kahve içelim" dedi.

Yarın (çarşamba) saat 10.00'da Alparslan Kuytul Hocaefendi ile birlikte çay yada kahve içiyoruz.. Katılmak isteyen herkes davetlimizdir. #GönüllerBirOlunca

Talebe ve Sevenlerinden Destek

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin talebe ve sevenleri'nin Hocaefendi ile görüşme imkanları olmasa dahi cezaevi duvarlarını görmek, Hocaefendi ile aynı atmosferi paylaşmak ve selamlarını iletebilmek adına Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden Bolu F tipi cezaevi önüne geldikleri görülüyor.

Bugün ise kalabalık bir grubun cezaevine geldiği ve Semra Kuytul hocahanıma destek mesajlarını ilettikleri ve çiçek takdim ettikleri görüldü.



Semra Kuytul Hocahanım gelen ziyaretçilerle görüştü

Semra Kuytul Hocahaım'ın bu hafta Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin kaldığı cezaevini ziyarete gelen talebeve sevenleri ile bir çay bahçesinde görüştükleri öğrenildi. Talebe ve sevenlerinin desteklerini ilettikleri konuşmanın görüntüleri ise şöyle;


 

 

 


 

 



0 Yorum

Yorum Yaz