• Anasayfa
  • ANALİZ Haberleri
  • Semra Kuytul’dan Yetkililere Çağrı: Açıklama Bekliyoruz! Çözüm Bekliyoruz! Alparslan Kuytul Hocaefendi Tutuksuz Yargılanmalı!

Semra Kuytul’dan Yetkililere Çağrı: Açıklama Bekliyoruz! Çözüm Bekliyoruz! Alparslan Kuytul Hocaefendi Tutuksuz Yargılanmalı!

Semra Kuytul Hocahanım Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin tutukluluğunun 41. gününde Furkan Vakfı gönüllüleri tarafından başlatılan #SnCumhurbaşkanına etiketine yazarak yetkililere çağrıda bulundu ve çarpıcı açıklamalar yaptı. Hocahanım sosyal medyadaki çağrısında, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin terör örgütleri ile alakası olmadığı mahkemece kabul edildiği halde terör suçlusu muamelesi gördüğünü söyleyerek, yapılan haksızlıkları sineye çekip kenara çekilmeyeceklerini vurguladı.

Semra Kuytul’dan Yetkililere Çağrı: Açıklama Bekliyoruz! Çözüm Bekliyoruz! Alparslan Kuytul Hocaefendi Tutuksuz Yargılanmalı!
22 Mar 2018 00:22:49

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin haksız yere tutuklu yargılandığını bir kez daha ifade eden Hocahanım; “TÜM TÜRKİYE'NİN BİLDİĞİ BİR ADALETSİZLİKTEN ADALET BAKANLIĞI HABERSİZ Mİ?” dedi ve meşru tüm yolları kullanarak haklarını arayacaklarını ifade etti.

Semra Kuytul Hocahanımın, Furkan Vakfı gönüllüleri tarafından başlatılan #SnCumhurbaşkanına etiketinde yaptığı paylaşımlar şu şekilde;

-Tüm kardeşlerime hayırlı geceler.. Yapılan haksızlıkların son bulması için bundan sonra sesimizi daha kuvvetli duyurmaya çalışacağız...

-Sabah Muhterem Hocamıza TV verilmemesi meselesini gündem etmiştik.

-Bu konuda Cezaevinden bir kez daha bilgi aldık. Konunun tamamen Adalet Bakanlığı ile alakalı olduğunu oradan izin verilmediğini söylediler.. Kendileriyle alakalı olmadığını onların doğal olarak gelecek talimat doğrultusunda davranacaklarını söylediler.

-Adalet Bakanlığı darbeci dediklerine, katillere, adi suçlulara bile verdiği bu hakkı neden Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye vermiyor!

-Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin terör örgütleri ile alakası olmadığı mahkemede kabul edildi. Neden hala terör suçluları sınıfından muamele görüyor!! Bu konularda açıklama bekliyoruz!

-Alparslan kuytul Hocaefendi'nin 51 gündür özgürlüğünün kısıtlanmasının kamuoyuna haklı bir gerekçesi sunulamadı. Şu anda bu davayı takip eden yığınlar da bunun farkında!

-Bu kadar zaman sessizce, sabırla bekledik ama bu böyle devam edecek değil! Sesimizi duyurmak için tüm meşru yollara başvurarak durumu aydınlığa çıkaracağız! Hala mahkeme tarihi bile verilmedi

-EVET YARGIDA SORUN VAR! HAK İHLALLERİ VAR! KEYFİ UYGULAMALAR VAR! Bu sorunları çözebilecek olanlarda var!! Çözüm bekliyoruz!

-MUHATAP ARIYORUZ, ÇÖZÜM İSTİYORUZ... YAPILAN HAKSIZLIKLARI SİNEYE ÇEKİP KENARA ÇEKİLMEYECEĞİZ!!! SORUMLULAR ORTAYA ÇIKARTILANA KADAR SESİMİZİ DUYURMAYA DEVAM EDECEĞİZ!

-"Bir ülkede adalet çığlıkları arşa yükseliyorsa yargıda sorun vardır" diyenler yargıdaki sorunu çözecek kişilerin ta kendisidir. Bu sorunu çözebilecek olanlar bu haksızlıklara son vermelidir.

-Emniyet önünde beklerken olay çıkarmadık, Adliye önünde olay çıkarmadık, hiç bir zamanda olay çıkaracak değiliz. Ama bu sessiz kalacağız manasına gelmiyor. HAKKIMIZI SONUNA KADAR ARAYACAĞIZ!

-ALPARSLAN KUYTUL HOCAEFENDİ HAKSIZ YERE TUTUKLU YARGILANIYOR. TERÖR ÖRGÜTLERİ İLE ALAKASI OLMADIĞI MAHKEMECE KABUL EDİLDİĞİ HALDE TERÖR SUÇLUSU MUAMELESİ GÖRÜYOR!!!

-Darbeci denilenlere, pkkcılara, katillere verilen bazı haklardan da mahrum bırakılıyor. Cezaevi yönetimi bu konuda Bakanlığın izninin beklendiğini söylüyor!

-Biz kimseye zarar vermedik vermeyiz! Ama bize zarar verilmesine de göz yummayız!Meşru tüm yolları kullanarak hakkımızı arayacağız.A.Kuytul Hocaefendi TUTUKSUZ YARGILANMALI

-Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytanmış! Eyvah! Ülkemde şeytanlaşmış olanlar ne kadar da çoğalmış!( Alparslan Kuytul Hocaefendi)

-ADALETSİZLİĞİ ŞİKAYET EDEBİLECEĞİMİZ MAKAM HANGİNİZ? TÜM TÜRKİYE'NİN BİLDİĞİ BİR ADALETSİZLİKTEN ADALET BAKANLIĞI HABERSİZ Mİ?

-BİZ SESİMİZİ DUYURMAK VE BU HAKSIZLIĞA SON VERMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ! ALPARSLAN KUYTUL HOCAEFENDİ TUTUKSUZ YARGILANMALI!!

-SADECE SOSYAL MEDYADA DEĞİL TÜM KARDEŞLERİMİZ VE SEVENLERİMİZ BU HAKSIZLIĞI KAPI KAPI ANLATIYOR! AYRICA BU HAKSIZLIĞIN FARKINDA OLMAYAN YOK..

-Alparslan Kuytul Hocaefendi dünkü görüşmemizde; Akit gazetesi ve Yenisöz gazetesine, hem yayın müdürlerine hem de sahiplerine attıkları iftiralar sebebiyle hakkını helal etmediğini söyledi.

-BİZ YAPILAN BU HAKSIZLIĞI KAPI KAPI GEZİP ANLATMAYA DEVAM EDELİM, BİZ MAZLUMUZ! MAZLUM KONUŞMAZSA ZALİM DURMAZ! ZULME ENGEL OLUNMALI!

 

 

 

 


 

 



0 Yorum

Yorum Yaz