Semra Kuytul: Talimatla Yürüyen Yargının İspatı

Semra Kuytul Hocahanım, Alparslan Hoca'nın saatler sonra tekrar tutuklanmasının talimatla olduğunu gözler önüne seren bir yazı kaleme aldı. "İşte Talimatla yürüyen yargının ispatı" başlıklı o yazı...

Semra Kuytul: Talimatla Yürüyen Yargının İspatı
26 Oca 2019 15:36:06

Alparslan Kuytul Hoca Saatler Sonra Tekrar Tutuklandı

Semra Kuytul Hocahanım, Alparslan Kuytul Hoca'nın tahliye edilmesinden saatler sonra tekrar tutuklanarak cezaevine gönderilmesi üzerine yargının talimatla yürüdüğüne sorduğu sorularla dikkat çeken bir yazı yazdı.

"Alparslan Hoca'nın tekrar tutuklanması olayında apaçık görünen; DİKTATÖRLÜĞÜN ve TALİMATLA YÜRÜYEN YARGININ İSPATI olacak şu bilgileri TARİHE YAZIYORUM!" Diyen Hocahanım, 3 gün süren mahkemeye yapılan itirazın saatler içerisinde tutuklanmaya çevrilmesinin altında yatan gerçekleri sorgulattı.

Semra Kuytul Hocahanım'ın soru ve önemli bazı detaylarla yargının talimatla yürüdüğünü gözler önüne serdiği yazısı şu şekilde;

Alparslan Kuytul, Adana 4. Ağır Ceza Mahkemesinin 3 gün süren yargılama sonucu verdiği TAHLİYE kararı sonrasında Savcının 5. Ağır cezaya verdiği itiraz dilekçesinin kabulü ile tahliyesi üzerinden 24 saat geçmeden tekrar tutuklandı.

Bu olayda apaçık görünen; DİKTATÖRLÜĞÜN ve TALİMATLA YÜRÜYEN YARGININ İSPATI olacak şu bilgileri TARİHE YAZIYORUM!

Toplam 120 sayfa iddianameden ve 38 klasörden oluşan davanın yargılanması 3 gün sürdü. 44 kişinin savunması yapıldı. Avukatlar dinlendi. Bu avukat ve sanık savunmalarının dökümü henüz yapılamamış ve dosyaya da girmemişti. O HALDE:

  • BU DOSYA 24 SAAT BİLE GEÇMEDEN HANGİ ARA 5. AĞIR CEZAYA SEVK EDİLDİ?
  • 5. AĞIR CEZA SAVUNMALARIN EKLENMEDİĞİ DOSYADA NEYE GÖRE KARAR VERDİ?
  • 120 SAYFALIK İDDİANAME VE 38 KLASÖRÜ HANGİ ZAMAN DİLİMİNDE İNCELEDİ?
  • 4. AĞIR CEZANIN AYLARCA ELİNDE BULUNDURDUĞU VE 3 GÜN ZAMAN AYIRARAK DİNLEDİĞİ DAVAYA BU ŞEKİLDE SAYGISIZLIK VE MÜDAHALE HAKKINI NERDEN BULDU?
  • HÂKİM, SANIK VE AVUKATLARIN SAVUNMALARINI DİNLEMEDİYSE KİMİ DİNLEYEREK TAHLİYE KARARINI BOZDU?


  • 0 Yorum

    Yorum Yaz