Semra Kuytul Yakında Açıklayacak!

Semra Kuytul Hocahanım sosyal medyadan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin cezaevindeki durumu hakkında bilgilendirme yaptı. Aynı zamanda Hocaefendi’ye yapılan haksız muamelenin sebebi ve sorumluları hakkında görüştüğü birçok kişide aynı kanaatin oluştuğunu gördüğünü ve bu husustaki tespitlerini yakında paylaşacağını bildirdi.

Semra Kuytul Yakında Açıklayacak!
17 Mayıs 2018 09:34:39

Semra Kuytul Hocahanım dün twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda, Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye terör örgütü üyesi muamelesi yapılmaya devam edildiğini, sağlığından endişe ettiğini söyledi. Ayrıca bir aydır Ankara’da, İstanbul’da çeşitli kişi ve kurumlarla görüştüğünü, yaşadıklarının sebebi ve sorumlusu olarak herkesin ortak kanaatinin olduğunu gördüğünü ifade etti. Bu konuda tespitlerini yakında paylaşacağını dile getirdi. 


Semra Kuytul’un tweetleri şu şekilde;

-Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye delilsiz isnadsız terör örgütü üyesi muamelesi yapılmaya devam ediliyor! TALİMATLAR YAZILI DEĞİL SÖZLÜ! TECRİT DEVAM EDİYOR! AVUKAT GÖRÜŞ KISITLAMASI DEVAM EDİYOR! DÜN GÖRDÜM, ÇOK ZAYIFLAMIŞ! SAĞLIĞINDAN ENDİŞE EDİYORUM!

-Biz bu yolun sonuna kadar; Yani denizin kıyısına kadar (Musa a.s. gibi) Yani ateşin içine kadar (İbrahim a.s. gibi) Yani kılıcını kuşanmış katilleri ile burun buruna gelene kadar (Sevr mağarasında Peygamberimiz gibi) Yürümeye azmettik!

-Rabbim belki bize de; Denizi yarar yol açar, Ateşe serin ve selamet ol buyurur, Bir güvercin, bir örümcekle korur ve kurtarır.. Rabbim her şeye kadir değil mi?

-Kıymetli kardeşlerim! Hocamıza bir kısmınız mektup yazmış, kendisine ulaşanların isimlerini verdi ben de arkadaşlara ilettim. Hepinizden Allah razı olsun.. Mektup yazmak isteyenler F TİPİ KAPALI CEZA İNFAZ KURUMU - BOLU adresine Alparslan Kuytul ismiyle gönderebilir...

-Kendisini tek bıraktıkları için mektuplar iyi oluyor. En azından birileri ile konuşmuş gibi oluyor, moral oluyor.. Şimdi moral oluyor dedim diye mektupları da engelleyebilirler.. Şaşırmam!

-Neredeyse bir aydır Ankara-İstanbul dolaşıyorum. Çeşitli kişi ve kurumlarla görüşüyorum. Bize bunu neden yaptıklarını, kimin yaptığını arıyorum. Bizim elbette bir kanaatimiz vardı ama meğerse siyasetçisi gazetecisi ve halkın büyük bir çoğunluğunda bu konuda bir mutabakat varmış!

-Başımıza gelenlerin sebebi ve sorumlusu olarak herkesin ortak kanaatinin olduğunu gördüğüm tespitleri yakında paylaşacağım. Şimdi açıktan yorum yapmazsanız sevinirim..

-Kararlı olmak ve Allah'a güvenmek insanı rahatlatıyor. Yoksa üzerimize üzerimize gelmelerine karşı daralma yaşarız. 'Hasbunallah' diyebilmek çok güzel! Elhamdülillah!



0 Yorum

Yorum Yaz