Semra Kuytul'un Attığı Tweetlere Yandaş ve Tetikçi Medyadan Alçak Misilleme

Yandaş ve tetikçi medya yine iş başında! Bugün yandaş medya tarafından delilsiz ve asılsız haberlerle Alparslan Kuytul Hocaefendi ve arkadaşlarına karşı alçak bir algı operasyon yapılmaya çalışıldı. Yandaş ve tetikçi medyanın bugün yalanla servis ettiği iddianameyi FURKAN HABER 30 Temmuz tarihinde yayınlamıştı.

Semra Kuytul'un Attığı Tweetlere Yandaş ve Tetikçi Medyadan Alçak Misilleme
14 Eyl 2018 13:59:11

 Yandaş ve Tetikçi Medya Neyden Rahatsız Oldu?


Semra Kuytul'un bugün twitterda Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye karşı yapılan haksızlıklara sert bir şekilde sitem etmesi üzerine binlerce sosyal medya kullanıcısı anında destekte bulunarak adalet çağrılarında bulundu.


Bazı haber siteleri ve ajansları ise bunun üzerine Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında bazıları 41 yıl bazıları 20 yıl hapis cezası istendiğine dair algı dolu haber yaptı.

 

Semra Kuytul ve Furkan Vakfı Gönüllülerinden Cevap!

Yapılan algı haberlere Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin eşi Semra Kuytul twitter hesabından cevap verdi. Semra Kuytul yapılan algı haberleri hakkında “Alparslan Kuytul Hocaefendi ile ilgili ‘istenen ceza belli oldu’ başlığıyla SON DAKİKA haberleri YALAN VE ALGIDIR.” ifadelerini kullandı.

 

Semra Kuytul'un yaptığı paylaşımların tamamı şu şekilde;

HAYIRDIR! DAHA MAHKEME GÜNÜ BİLE BELLİ OLMAYAN BİR DAVADA "41 YIL İSTENDİ" LAFLARI BİRDEN BİRE ÇIKIYOR ORTAYA! BU YALAN HABERLE ATTIĞIM TWTLERE MİSİLLEME Mİ YAPIYORSUNUZ! BEN SİZE BİR HABERİN KAYNAĞINIZI ARAŞTIRIN DEMİŞTİM! ÇÖMEZLER YİNE BALIKLAMA ATLADI!!

BIRAKIN BU BASİT AYAKLARI! AKLI OLAN, ALPARSLAN KUYTUL HOCAEFENDİ'NİN TUTUKLANMASINDA VE TECRİDE MARUZ KALMASINDA KİM SUÇLUYSA ONU ORTAYA ÇIKARAN HABERLER YAPSIN! YARIN KAHRAMAN OLURSUNUZ! BENDEN SÖYLEMESİ! #ProtestoEdiyorum

Alparslan Kuytul Hocaefendi ile ilgili "istenen ceza belli oldu" başlığıyla SON DAKİKA haberleri YALAN VE ALGIDIR. İddianame 1 buçuk ay önce yayınlandı. Savcının olur olmaz bir araya getirdiği suçlamaları bir araya getirseniz belki 20 yıl eder üstüne bir 21 yılda bunlar eklemiş!

Bunlar sadece iddiadır ve konuyu az çok bilen herkes bu yapılan haberlerin ALGI ve SİYASİ OPERASYON olduğunu anlar! Bir gün algı malzemesi olur diye zulada bekletilen İddianamenin haberini ilk defa Furkan Haber 30 TEMMUZ'da yaptı!

Peki bugün ne oldu da ZULADA NE VAR diye baktılar! Bugün, bu zulme vereceğimiz tepkilerle TÜRKİYE'NİN ÇINLAYACAĞINI ve SORUMLULARININ İSİM İSİM TESPİT EDİLMESİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIMIZI DUYURDUK! İŞTE BÜTÜN MESELE BU! Alparslan Kuytul

 


 

 


 

 

 Yandaş ve Tetikçi  Medyanın Asılsız Haberi


 Yandaş ve tetikçi medya “Alparslan Kuytul hakkında istenen ceza belli oldu. Hakkında 41 yıl hapis cezası istendi” şeklinde asılsız bir haber yapmış ve olanı değil kendi istedikleri cezayı doğruymuş gibi haber yaparak yetkililere karşı bir algı oluşturmaya çalışmışlardır. Mevzu bahis olan haberde hem başlık hem de içerik kısmının asılsız bilgilerle doldurulduğu ve toplumu manipüle ettiği açıkça görülmektedir.


Avukat aracılığıyla edindiğimiz en son bilgilere göre; ALPARSLAN KUYTUL HOCAEFENDİ HAKKINDA SAVCILIK TARAFINDAN BÖYLE BİR İSTEMDE BULUNULMAMIŞTIR!


Vicdan sahibi halkımız, yapılmak istenen tüm bu algı operasyonlarına rağmen yetkililerin ve mahkeme heyetinin bu tarz basit ve çiğ manipülasyonların etkisi altına girmeyeceğini ve adaletin tecelli edeceğini ummaktadır.


Alparslan Kuytul Hocaefendi ve Furkan Vakfı Davası hakkında en son ve en doğru bilgilere ulaşmak isteyen halkımız furkanhaber.net haber sitemizi ziyaret edebilirler.

Yandaş ve tetikçi medyanın bugün yalanla servis ettiği iddianameyi FURKAN HABER 30 Temmuz tarihinde yayınlamıştı;

Alparslan Kuytul Hakkında Son Durum!


0 Yorum

Yorum Yaz