SeviyesizKanal BeyazTV 'ye Halktan Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor!

Furkan Vakfı yetkilileri dün akşam tweetr da ‘SeviyesizKanal BeyazTV’ etiketi ile başlattıkları gündem çalışmasında Beyaz Tv ‘nin seviyesizce program yaptığını vurgulayan tweetler atarak etiketi Türkiye gündemin de 1. sıraya taşıdı.

SeviyesizKanal BeyazTV 'ye Halktan Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor!
09 Şub 2017 10:51:59

“Söylemezsem Olmaz” programında Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin videolarının kırpılmış halleriyle yayınlanarak Hocaefendi’nin hedef haline getirilmesini kınayan halk kanala ve programa büyük tepki gösterdi.

Atılan tweetler de çarpıtılmış bilgiler, seviyesiz konuşmalar ve cahilce eleştiriler ile Hocaefendi’nin gözden düşürülmeye çalışıldığına vurgu yapıldı. Etiket Türkiye gündeminde 1. sırada uzun saatler yer aldı.

Furkan Vakfı resmi sitesinden konu ile ilgili yapılan açıklama;

BEYAZ TV’NİN ALÇAK TAVRINI ŞİDDETLE KINIYORUZ!

Bugün (08.02.2017) Beyaz TV’de yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” programında Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin videolarını kırpılmış halleriyle yayınlayarak Hocaefendi’nin hedef haline getirilmesini ve çarpıtılmış bilgiler, seviyesiz konuşmalar ve cahilce eleştiriler ile gözden düşürülmeye çalışılmasını şiddetle kınıyoruz. Bu videoların asıllarının tarafımızca defalarca yayınlanarak Hocaefendi’ye atılan iftiraların ve kurulan tuzakların bozulduğunu ve hatta bilgisizce konuşanların videoların asıllarını gördükten sonra özür dilemek zorunda kaldıklarını halkımıza bir kez daha hatırlatmak isteriz. Ayrıca Beyaz Tv sadece Hocaefendi’ye saygısızlık yapmakla kalmamış program sunucusu gayet seviyesizce Hocaefendi’yi sevenleri azarlamıştır. Bu durum adı geçen kanalın ne kadar yandaş ve seviyesiz olduğunun bir kez daha ispatı olmuştur. 

Yapılan gündem çalışmasında öne çıkan bazı tweetler;

 

 

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz