Şevki Yılmaz'dan Garip ve Delilsiz İddia

Akit gazetesi yazarı eski milletvekili Şevki Yılmaz Akit TV'de katıldığı bir programda, referandumda çıkacak sonuca ilişkin garip ve delilsiz bir iddia ortaya attı. Şevki Yılmaz, 16 Nisan'da sonucun 'evet' olacağını ve buna dair hadis olduğunu iddia etti. Haftaya okuyacağı hadis ise merak konusu..

Şevki Yılmaz'dan Garip ve Delilsiz İddia
24 Şub 2017 11:37:47

Akit gazetesi yazarı eski milletvekili Şevki Yılmaz Akit TV'de katıldığı bir programda, referandumda çıkacak sonuca ilişkin garip ve delilsiz bir iddia ortaya attı. Şevki Yılmaz, 16 Nisan'da sonucun 'evet' olacağını ve buna dair hadis olduğunu iddia etti. 

İşte o iddia…

“Tüm mazlum coğrafyanın Türkiye’ye ihtiyacı var. Türkiye şimdi ana olacak, buna uğraşılıyor. Sen, omuz vuracağına çomak sokuyorsunuz. Allah’tan korkun, hepiniz toplansanız Hayır çıkmayacak. Bir hadis var, 16 Nisan’ın nasıl zaferle çıkacağını… Hayır diyerek Allah’a verdiğiniz hizmetleri boşa çıkarıyorsunuz. Boşuna uğraşmayın” dedi.

Şevki Yılmaz'ın yaptığı garip ve delilsiz açıklama akıllara, 'dini kullanarak evet propagandası mı?' yapıyor sorusunu getirdi. Halk tarafından da tepki toplayan bu açıklama pes dedirtti.



0 Yorum

Yorum Yaz