Siyonist İsrail'in elçisi Ankara'ya geliyor

Mavi Marmara'da Müslümanları katleden,Filistin topraklarını işgal eden dost(!) işgalci İsrail'in elçisi yarın Türkiye'ye geliyor.

Siyonist İsrail'in elçisi Ankara'ya geliyor
30 Kas 2016 17:07:54

İsrail'in yeni Ankara Büyükelçisi Eitan Naeh, görevine başlamak üzere yarın Ankara'ya gelecek. Naeh, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a güven mektubunu ise gelecek hafta sunacak. Bu arada, İsrail medyası bu gelişmeyi iki ülke arasındaki "uzlaşı anlaşmasının nihai aşaması" olarak gördü.

Londra Büyükleciliği Müsteşarı iken Ankara'ya büyükelçi olarak atanan Eitan Naeh, görevine başlamak üzere yarın Ankara'ya gelecek. Naeh'in gelecek hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a güven mektubunu sunarak resmen görevine başlayacağı belirtiliyor.

Böylece, 2011'den bu yana ilk defa İsrail'in Ankara'da Büyükelçi düzeyinde temsil edilecek.

Daha önce de Ankara'da görev yapmış olan ve Türkiye uzmanı olarak değerlendirilen Naeh'in yarın Türkiye'ye gelecek olması, İsrail medyasında yankılandı.

Siyonist İsrail'in önde gelen gazetelerinden Yedioth Ahronoth, bu konudaki haberinde "Türkiye nezdindeki büyükelçinin 6 yıllık bir aradan sonra Türkiye'ye dönüşü, iki ülke arasındaki uzlaşı anlaşmasının nihai anlaşmasını oluşturuyor" yorumunu yaptı.



0 Yorum

Yorum Yaz