Skandal Defile

Okul müdürünün 'gelenekselleştirmeyi düşünüyoruz' dediği skandal defilede uygunsuz kıyafet giydirilen lise öğrencileri sahneye çıkarıldı.

Skandal Defile
19 Mayıs 2017 10:23:58

Diyarbakır Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi skandal bir defile düzenledi. İslam'a aykırı bir şekilde giydirilen genç kızlar kıyafet ve saç tasarım defilesinde boy gösterdi.

'Dindar bir nesil yetiştireceğiz' denilen ülkemizde genç nesiller ifsad ediliyor, yetkililerden ise hiç bir ses çıkmıyor. 

Skandal defileye Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy da katıldı. Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ufuk Yakut, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Bugün bütün öğrencilerimiz olarak katıldığımız resim ekibimiz, saç tasarım ekibimiz, defilemiz, folklor ekibimiz, bütün okuldaki öğrencilerin bir etkinlikte yer alacağı toplu bir gösteri yaptık. Her çocuğun resmi var burada, anaokulu öğrencilerinin ablaları ile birlikte yaptığı masal kıyafetleri var. Giyim bölümü öğrencilerinin kendilerine diktiği kıyafetler vardı. Kuaförlük bölümü öğrencileri kendi saçlarını yaparak bu defileye katıldılar. Her sene yoruyoruz fakat geçen sene olumsuzluklar nedeni ile etkinliğimizi yapamamıştık. Geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz” dedi.

 



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Mesut yalçın 01 Oca 1970 02:00:00

    Dindar nesil yetiştireceğiz diyor bakıyoruz ki yoldan çıkmış nesil yetişiyor!!!


Yorum Yaz