Son KHK ile 3 Furkan Derneğinin Kapatılması Hakkında Semra Kuytul'dan Açıklama!

Bugün Resmi Gazete'de yayımlanan son OHAL KHK'sı ile 3 Furkan Derneğinin de aralarında olduğu 12 dernek kapatıldı. Semra Kuytul, Furkan Derneklerinin kapatılması hakkında sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yaptı.

Son KHK ile 3 Furkan Derneğinin Kapatılması Hakkında Semra Kuytul'dan Açıklama!
08 Tem 2018 16:27:15

OHAL kapsamında yayımlanan 701 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye göre; çeşitli kurumlarda görev yapan 18 bin 632 personel kamudan ihraç edildi, 148 personel ise kamudaki görevlerine iade edildi. 3 Furkan Derneğinin de aralarında olduğu 12 dernek, 3 gazete, 1 TV kapatıldı.

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin eşi Semra Kuytul KHK ile Furkan Derneklerinin kapatılmasına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Furkan Derneklerinin kapatılmasıyla ilgili yaptığı paylaşımda; "Vatana millete bu kadar faydalı hizmetler yapan bu derneklerin kapatılması çok üzücü. Ortada büyük bir yanlışlık var" diyerek bu derneklerin terör veya hiç bir suç örgütü yada suç ile bağlantısı olmadığını vurguladı. 

Semra Kuytul'un son KHK ile 3 Furkan Derneğinin kapatılması hakkındaki sosyal medya paylaşımları şu şekilde; 

-Hasbünallah ve ni'mel vekil.. Vatana millete bu kadar faydalı hizmetler yapan bu derneklerin kapatılması çok üzücü. Ortada büyük bir yanlışlık var. Bu yanlış anlaşılmanın tez zamanda çözüleceğini düşünüyorum...

-Bu derneklerin terör veya hiç bir suç örgütü yada suç ile bağlantısı olmadığına millet şahittir. Bu konuda hiç bir delil yok! Tertemiz geçmişi olan dernekler bunlar.. Rabbim hakikati ortaya çıkaracaktır O'na güvenenler mahzun olmasın.. AZ DAHA SABIR!!

Semra Kuytul ayrıca, "Rabbimin bu yolun sonunda bize ikram edeceğinden eminim. Biz O'nun rızası dışına çıkmadık" sözleriyle paylaşımlarına şunları da ekledi;

-Son KHK ile birkaç Furkan Derneği de kapatılmış! Daha öncede demiştim.Bu olanlardan korkmuyorum.Hatta yolun sonunu görmek için sabırsızlanıyorum. Bakalım bu yolun sonu nereye çıkacak! Rabbimin bu yolun sonunda bize ikram edeceğinden eminim. Biz O'nun rızası dışına çıkmadık çünkü!

-Ayağın kırıldı diye üzülme! Belki de Allah sana kanat verecek! MEVLANA

-Yılmadan, korkmadan, ürkmeden yolun sonuna kadar gidip oradaki kapıyı aralamadan ışığı, GÜNEŞİ göremezsiniz... Bir dehlizde gibiyiz ama elbet bir çıkış var.. ÇÜNKÜ ALLAH VAR!

 



0 Yorum

Yorum Yaz