Soylu: Sizi bir kaşık suda boğacağız

İçişleri Bakanı Soylu, 'Zannediyorlar ki PKK'yı, IŞİD'i FETÖ'yü, DHKP-C'yi bu ülkenin üzerine salarsak, bu ülkenin insanını korkuturuz. Burada liderimizin bize vermiş olduğu güçle söylüyoruz, az bir zaman kaldı, bir kaşık suda boğacağız sizi.' dedi.

Soylu: Sizi bir kaşık suda boğacağız
20 Kas 2017 08:03:37

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Zannediyorlar ki PKK'yı, IŞİD'i, FETÖ'yü, DHKP-C'yi bu ülkenin üzerine salarsak, bu ülkenin insanını korkuturuz. Burada liderimizin bize vermiş olduğu güçle söylüyoruz, az bir zaman kaldı, bir kaşık suda boğacağız sizi." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Maçka ilçesinde Eren Bülbül'ün ailesinin ziyaretine eşlik eden Soylu, ziyaretin ardından aynı alanda halka hitap etti.

"Zannettiler ki bu milleti aldatabilirler, zannettiler ki güneşi balçıkla sıvayabilirler, zannettiler ki eski Türkiye'de yaptıkları numaraları bu millete yine anlatabilirler. Eski Türkiye'de olmadığımızı gördüler, millet kendisine sahip çıkan Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktı ve 17-25 Aralık'ı onların kafasına geçirdi. Ardından 6-7 Ekim olaylarını yaptılar, yine kafamızı karıncalandırmaya ve bizi istikametimizden, hedeflerimizden ayırmaya çalıştılar ama başaramadılar. Ardından o hain darbeyi, Maçka meydanından 'bu ülkeyi size yedirmeyeceğiz.' diye haykırdığınız o 15 Temmuz'u yapmaya çalıştılar. O Amerika'daki hain uşak, o Pensilvanya'daki hain, o meczup ve o milletin düşmanına bunu yaptırmaya çalıştılar. Hepimiz topyekün karşı çıktık. Zannediyorlar ki PKK'yı, IŞİD'i, FETÖ'yü, DHKP-C'yi bu ülkenin üzerine salarsak, bu ülkenin insanını korkuturuz. Burada liderimizin bize vermiş olduğu güçle söylüyoruz, az bir zaman kaldı, bir kaşık suda boğacağız sizi."



0 Yorum

Yorum Yaz