Tahliye Edildikten Sonra Tekrar Tutuklanan Alparslan Hoca Ailesiyle Görüştü

Tahliye edildikten saatler sonra siyaseten tekrar tutuklanarak Bolu Cezaevine gönderilen Alparslan Hoca için bugün açık görüş günüydü. Aile ve sevenleri destek olmak için Bolu’ya gitti.

Tahliye Edildikten Sonra Tekrar Tutuklanan Alparslan Hoca Ailesiyle Görüştü
09 Şub 2019 14:38:33

Hakkındaki tüm suçlamalardan tahliye edilerek 24 Ocak’ta Bolu cezaevinden çıkan Alparslan Kuytul Hoca, 25 Ocak’ta duruşma savcısının bir üst mahkemeye yaptığı itirazın kabulüyle siyaseten tekrar tutuklanarak Bolu cezaevine gönderildi.

ÇOCUKLARINA SARILMA İMKANI BULDU

Aile ve sevenlerinden ayrı bırakılan Alparslan Kuytul Hoca, bu hafta açık görüş günü olması vesilesiyle bir kez daha çocuklarına sarılma fırsatı buldu.

Olumsuz Hava Şartlarına Rağmen Bolu Cezaevine Kalabalık Ziyaretçi Ekibi

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin 1yıldır tutuklu bulunduğu Bolu F Tipi Cezaevi tarihi anlara şahitlik yapmaya devam ediyor.

Alparslan Kuytul Hoca’ya selamlarını iletmek ve Semra Kuytul Hocahanım’a desteklerini sunmak için Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden onlarca ziyaretçi olumsuz hava şartlarına rağmen Bolu Cezaevinin önünde toplandı.

Gelen ziyaretçiler Bolu F Tipi cezaevi önünde canlı yayın gerçekleştirdi. Canlı yayında Alparslan Hocaya yapılan zulme tepki gösteren ziyaretçiler, özgürlük çağrılarını yinelediler.


 

 



0 Yorum

Yorum Yaz