Tahliye Edilen Furkan Gönüllülerinden İlk Açıklama

Aylarca haksız bir şekilde tutuklu yargılanmalarının ardından tahliye edilen 6 Furkan gönüllüsü için dün (18.10.2018) Adana Merkez Park’ta büyük bir hoşgeldiniz programı düzenlendi. Programda tahliye olan Furkan gönüllüllerine de mikrofon uzatılarak duygu ve düşünceleri alındı.

Tahliye Edilen Furkan Gönüllülerinden İlk Açıklama
19 Eki 2018 16:55:57

Dün akşam Adana Merkez Park’ta, tahliye olan Furkan gönüllüleri için düzenlenen programda 6 Furkan gönüllüsü de hazır bulundu ve bu vesile ile duygularını ilk kez paylaştılar.

9 aydır İzmir Ödemiş’te ve 5.5 aydır Adana Kürkçüler cezaevinde tutuklu yargılanan Furkan gönüllülerinden ilk açıklamalar;

Tahliye Olduğumuz Andan İtibaren Sevinçlerini Paylaşan Tüm Kardeşlerimize Teşekkür Ediyorum.

Kalbimizin Bir Tarafında Hamd Var, Bir Tarafında Burukluk Var. İnşaallah Biz Bu Kapıyı Aralamışızdır Ve Bunun Devamı Olarak Hocamız Ve Diğer Kardeşlerimiz De Tahliye Edilir.

TAHA YASİN DEMİR

 

Sizin Mücadeleniz Hapishane De Bile Ses Getiriyordu. Her Yerden Haberlerinizi Duyuyorduk Ve Bu Bize Çok Moral Oluyordu.
Tüm Kardeşlerimiz Ciddi Mücadeleler Verdi. Rabbim Bunu Son Nefese Kadar Devam Ettirmeyi Nasip Etsin. Önemli Olan Da Budur.

EROL ARDIÇ

 

Bütün Kardeşlerimiz Beni Az Çok Bilir Tanır Sadece Allah Yolunda Koşan İyi Bir Nesil Yetişmesini İsteyen Bir Kardeşinizim. Allah Ömür Verdiği Sürece Sizinle İftihar Edeceğim.

İDRİS BİRER

 

Sevincimiz Buruktur. Hocamız Ve Diğer Kardeşlerimiz De Tahliye Olunca Tamamlanacaktır.

GÜRBÜZ KARA

 

Program tüm mazlumlar için yapılan dua ile son buldu.

Muhabbet atmosferinin hakim olduğu etkinlikte Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin ve haksız tutukluğu devam eden 2 Furkan gönüllüsünün olmaması ile buruk bir sevincin yaşandığı görüldü.

İlgili Haber;

Tahliye Edilen Furkan Gönüllülerine Dev Hosgeldiniz Programı!


0 Yorum

Yorum Yaz