Tahliye Edilen Furkan Gönüllülerine Dev Hosgeldiniz Programı!

Aylarca haksız bir şekilde tutuklu yargılanmaları ardından tahliye edilen 6 Furkan gönüllüsü için bugün Adana Merkez Park'ta büyük bir hoşgeldiniz programı düzenlendi

Tahliye Edilen Furkan Gönüllülerine Dev Hosgeldiniz Programı!
19 Eki 2018 00:03:50

Ödemiş ve Kürkçüler cezaevinden tahliye edilen 6 Furkan gönüllüsü için Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin talebe ve sevenleri büyük bir program tertipledi.


Adana Merkez Park'ta toplanan binlerce Furkan gönüllüsü yatsı namazını Sabancı Camii'nde eda ettikten sonra parkta bir araya geldiler.


Kur'an tilaveti ile başlayan program şiir ezgi ve tahliye edilen Furkan gönüllülerinin duygu düşüncelerini ifade ettikleri kısa açıklamaları ile devam etti.


Vakfın eski başkanı Hasan Demir Beyefendi'nin önemli açıklamaları ile devam eden programda tekbirler getirildi.

Furkan gönüllerinin Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye özgürlük sloganı attığı program birlik ve beraberlik duygusu ve manevi bir atmosfer içerisinde gerçekleşti.
Adana dışından da programa katılımın yoğun olması dikkatleri çekti.



Edinilen bilgilere göre Adana dışında birçok şehirden Furkan gönüllüsün katıldığı program dua ile son buldu.



Muhabbet atmosferinin hakim olduğu etkinlikte Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin ve haksız tutukluğu devam eden 2 Furkan gönüllüsünün olmaması buruk bir sevinç yaşattı.

Alparslan Kuytul Hocaefendi ye özgürlük çağrısını sürekli yineleyen binlerce Furkan gönüllüsü program bitiminde sessizce dağıldı.



0 Yorum

Yorum Yaz