Tecrit zulmüne maruz bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi eşi ile görüştü

Semra Kuytul Hocahanım Bolu F Tipi Cezaevinde 7 aydır tecrit zulmüne maruz bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi 2 hafta aradan sonra ziyaret etti.

Tecrit zulmüne maruz bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi eşi ile görüştü
18 Eyl 2018 19:31:19

Semra Kuytul Hocahanım bu hafta da Adana’dan Bolu’ya saatler süren yolculuk sonrası 222 gündür tecrit zulmüne maruz bırakılan eşi Alparslan Kuytul Hocaefendi ile 1 saatlik kapalı görüşme yaptı.

 Bolu'ya 1 saatlik görüş hakkı için giden 5 çocuk annesi Semra Kuytul Hocahanım, sosyal medya üzerinden, “Zorla bir kişi ile haftada bir görüşme hakkı vermişlerdi. Şimdi onu da çekip aldılar.. Bunu hazmedemiyor. Ona yapılanı biz de hazmedemiyoruz tabii..” şeklinde paylaşımda bulundu.

Hocaefendi'nin Sağlık ve Moral Durumu


Hocahanım, Alparslan Kuytul Hocafendi’den heyecanla haber bekleyen sevenlerini her Salı görüş sonrası sosyal medya üzerinden bilgilendiriyor. Bu hafta da geleneğini bozmayarak kendisinden haber bekleyen Hocaefendi’nin on binlerce seveni için Twitter’dan bilgilendirme yaptı.
Semra Kuytul Hocahanım, sosyal medya üzerinden görüşmenin iyi geçtiğini, Hocaefendi'nin moralinin bozuk, sağlık durumunun ise iyi olduğunu paylaştı.

İşte Semra Kuytul Hocahanım'ın Bolu'dan attığı tweetlerin tamamı:

Uzuuun bir aradan sonra yine Bolu'dayım. Cam arkasından da olsa haftada bir görmek ne de iyi oluyormuş. Bu günler bitsin, bu zulüm dinsin istiyorum. Alparslan Hocamın tek başına 7 aydır çektiği çile son bulsun artık!

Tüm kardeşlerime hayırlı günler. Hocamla görüştük. Özellikle Bolu'ya kadar gelenlere genelde tüm kardeşlerimize selamı var..

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin sağlık durumu iyi ancak morali çok bozuk. Zorla bir kişi ile haftada bir görüşme hakkı vermişlerdi. Şimdi onu da çekip aldılar.. Bunu hazmedemiyor. Ona yapılanı biz de hazmedemiyoruz tabii..

Bugün Hocamın durumuna üzülürken bir de burada nahoş durumlar yaşadık.. Vallahi hukuksuzluklara, usulsüzlüklere maruz kalmaktan yorulduk artık! Haksızlığa boyun eğmedik. Şimdi de eğmek istemiyoruz.. İnsanlık unutulur hale gelmiş.. Bilahare yazacam bunu da..



0 Yorum

Yorum Yaz