TRT Muhabirinden Kabe’de Evlilik Teklifi

Kabe'de kız arkadaşının önünde diz çökerek evlenme teklif etti. Görüntüleri sosyal medyada paylaştı ve tepkiler yağmur gibi yağdı. İşte tıklanma rekoru kıran kabede evlilik teklifi...

TRT Muhabirinden Kabe’de Evlilik Teklifi
20 Mar 2017 11:34:52

Akyön tarafından kabede kız arkadaşına evlenme teklif edildi. Akyön, teklifi yaparken dizlerinin üzerine çöktü ve kabenin yanında kız arkadaşından kendisi ile evlenmesini diledi. O anda umre ibadetini yapan müslümanlar görüntüye şaşkınlıkla baksa da Akyön bu durumu umursamadı ve teklifine devam etti. Teklifi yapan şahıs önce cebindeki söz yüzüğünü evlenme teklif ettiği kıza vermek istemiş. Ancak kız diz çökmediği takdirde teklifi kabul etmeyeceğini söyleyince olanlar olmuş.

Kız arkadaşının diz çökme isteğini karşılıksız bırakmayan Akyön, dizlerinin üzerine çöküp kabenin yanında evlenme teklif etti. Ardından da o görüntüleri sosyal medya üzerinden yayımladı. Daha sonra tepkiler artınca görüntüleri kaldırdı. Akyön, “Burada, mübarek Kâbemiz var. Mübarek annelerimiz var. Onların huzurunda tabii biraz utanıyorum ama hayırlı bir iş diye düşünüyorum” diyerek görüntüleri paylaştığını açıkladı.

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz