Trump'un Kazanmasıyla Siyonist Şirketlerin Değeri Arttı

Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılan seçimlerde Trump’un kazanmasından sonra Siyonistlerin Magal Şirketi birkaç gün içinde %20 değer kazandı.

Trump'un Kazanmasıyla Siyonist Şirketlerin Değeri Arttı
24 Kas 2016 11:45:18

Seçim kampanyasında kazanması durumunda göçmenleri engellemek için Amerika ile Meksika arasındaki sınıra duvar öreceğini söyleyen Trump’un seçimi kazanmasından sonra Siyonistlerin hâkim olduğu şirketin bu duvarı inşa edeceğine dair beklentilerin hisselerinin artış göstermesine neden olduğu belirtildi. 

Siyonistlere ait şirketin siciline baktığımızda icraatlarının epey kabarık olduğu görülecektir.

Gazze sınırına inşa edilen duvar bu şirket tarafından inşa ediliyor. Duvar, uydulara bağlı kameralarla donatılması ve insan hareketlerini ve titreşimleri derhal haber vermesi nedeniyle akıllı duvar olarak biliniyor.

Daha önce Mısır ve Ürdün sınır güvenliğini üstlenen şirket de Magal’dır.

Uluslararası çapta çalışmalar yapan şirketin, Kenya ve Somali arasında duvar örülmesi için Kenya hükümetine bağışta bulunduğu da biliniyor.

Konuyla ilgili haberi veren Bloomberg Haber Ajansı, şirketin yürütme müdürüyle yaptıkları röportajda, şirket hisselerinin neden birden yükseldiğinin sorulması üzerine müdürün “Başkan Trump’un kazanması durumunda duvar öreceği vadinde bulunması etkili olmuş olabilir” dediğini belirtti.

Müdürün “açıkça görünüyor ki Trump Amerika sınırlarındaki güvenlik için daha çok yatırım yapacak” demesi, Trump’un seçim propagandası sürecinde verdiği sözleri yerine getireceğine bir işaret olarak değerlendirildi.

Şirketin kimliği:

Magal Şirketi 1965 yılında Siyonist işgal rejiminde uzayla ilgili sanayi dallarından biri olarak kuruldu. Şirkete elektronik güvenlik parmaklıkları geliştirme işi tevdi edilmişti. Daha sonra özelleştirilen ve gittikçe gelişen ve büyüyen şirket 15 yıl sonra borsadaki yerini aldı.

Dünyanın 15 ülkesinde şubesi bulunan şirket, Rusya, Kanada, İspanya, Meksika, Hindistan’da faaliyet gösteriyor.

Dünyadaki birçok projede güvenliği üstlenen şirket 2012 Afrika Uluslar Kupasında güvenliği üstlenmişti.

Şirket en son Netanyahu hükümetiyle yaptığı 5 milyon dolarlık anlaşmayla Tel Aviv yakınlarındaki Holon şehrinin yollarına son derece hassas, modern ve gelişmiş kameralar yerleştirmişti.

Magal Şirketi akıllı şehir olarak adlandırılan projede kameraları erken uyarı sistemine ve acil durumlarda çalacak zillere bağlamıştı. 



0 Yorum

Yorum Yaz