Türkiye #AlparslanKuytulaAdalet diyor!

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin binlerce seveni sosyal medya ağı twitter üzerinden başlattıkları #AlparslanKuytulaAdalet etiketini Türkiye gündemine taşıyarak, 131 gündür haksız bir şekilde Bolu F Tipi cezaevinde tecrit zulmüne maruz kalan Hocaefendiye özgürlük çağrısında bulundular.

Türkiye #AlparslanKuytulaAdalet diyor!
19 Haz 2018 20:14:07

Alparslan Kuytul Hocaefendi 30 Ocak’ta şafak operasyonu ile evinden alınmıştı. 8 Şubat'ta çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak Bolu F Tipi cezaevine götürüldü. Yaklaşık 6 aydır ailesi ve sevenlerinden ayrı olan Alparslan Kuytul Hocaefendi bulunduğu cezaevinde tecrit zulmüne maruz kalıyor.

30 Ocak’tan itibaren başta eşi Semra Kuytul Hocahanım olmak üzere meseleyi defalarca Türkiye gündemine taşıyan sevenleri artık zulmün son bulması ve adaletin yerine gelmesini istiyor.

Alaprslan Kuytul Hocaefendinin sevenleri tarafından bugün Twitter’da başlatılan #AlparslanKuytulaAdalet etiketine binlerce tweet atılarak adalet çağrısında bulunuldu. Kullanıcılar Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin yanısıra haksız bir şekilde zulme maruz kalan tüm mazlumlar için adalet istedi.  Türkiye gündeminde ilk sıralara yükselen etikete Semra Kuytul Hocahanımın’da destek verdiği görüldü.

 

Semra Kuytul Hocahanım ve sosyal medya kullanclarının yaptığı paylaşmılardan bazıları şu şekilde;

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz