Türkiye Dostuz Dediği İçin İsrail Zulmünü Rahatlıkla Arttırıyor

Alparslan Kuytul Hocaefendi 14 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu tefsir dersi sonrası kendisine yöneltilen “İsrail'in 3 Filistinliyi şehid etmesini ve Mescid-i Aksa'da cuma namazının kılınmasına izin vermemesini nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna “Bu soruyu bana soracağınıza İsrail'le dostuz İsrail’e muhtacız diyenlere soracaksınız. Siz İsrail'le dostuz diyorsunuz işte İsrail böyle yapıyor” sözleriyle cevap verdi.

Türkiye Dostuz Dediği İçin İsrail Zulmünü Rahatlıkla Arttırıyor
16 Tem 2017 16:48:02

Alparslan Kuytul Hocaefendi 14 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu tefsir dersi sonrası kendisine yöneltilen “İsrail'in 3 Filistinliyi şehid etmesini ve Mescid-i Aksa'da cuma namazının kılınmasına izin vermemesini nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna “Bu soruyu bana soracağınıza İsrail'le dostuz İsrail’e muhtacız diyenlere soracaksınız. Siz İsrail'le dostuz diyorsunuz işte İsrail böyle yapıyor” sözleriyle cevap verdi.

Alparslan Kuytul Hocaefendinin konuşmasından satır başları;

Türkiye İsrail’e dostum diyor

 İsrail’e muhtacız diyor. Türkiye'nin başındakiler İsrail'le dostuz diyor. Ben İsrail'e ne diyeyim İsrail'e bir şey diyecek yüzümüz mü var?
İsrail’in zaten ne mal olduğu belli, zaten ne beklenir. İsrail eğer bugün daha fazla zulmünü arttırabiliyor ise cuma namazını bile yasaklıyorsa Mescid-i Aksa’ya postalları ile askerler girebiliyorsa bu Türkiye'nin muhalefeti bittiği için ve İsrail'e dostum dediği için, Mısır'da da Mursi devrildi için, Irak’ta Saddam devrildiği için, Suriye'de Beşar zayıflatıldığı için, Beşer iyi adam mı? Saddam iyi adam mı? Hayır ama bunlar İsrail'e karşı karşıyaydılar.


Evvelden İsrail'in düşmanları vardı etrafında biraz korkuyordu

Irak-Saddam İsrail'e düşmandı. Beşar Esad de öyle Türkiye'de muhalefet ediyordu Mursi’de muhalefet ediyordu. Velhasıl İsrail biraz köşeye sıkışmıştı. Saddam’ı hallettiler, Beşar’ı hallettiler, Türkiye’yi dize getirdiler, Mursi’yi de devirdiler. Şimdi İsrail neden öldürmesin neden Cuma namazına izin versin?


Bu soruyu bana soracağınıza İsrail'le dostuz İsrail’e muhtacız diyenlere soracaksınız

 Siz İsrail'le dostuz diyorsunuz işte İsrail böyle yapıyor. Bunla mı dostunuz? Buna mı muhtaçsınız? Dün İsrail Zalim de ne oldu da birden dostunuz oldu? Dün mavi Marmaray'ı gönderiyorsunuz ne oldu da bana mı sordunuz dediniz? İşte böyle derseniz, Filistin halkını yalnız bırakırsanız, Mavi Marmara şehitlerinin ruhunu sızlatırsanız, ailelerini üzerseniz, tüm Türkiyeli Müslümanları üzerseniz, Filistinlileri üzerseniz işte bu geri adımlar sonucunda İsrail daha da zalimleşecektir.



0 Yorum

Yorum Yaz