Türkiye Gündemi: #MazlumlarİçinHepBirlikte

Furkan gönüllülerinin zulme karşı farkındalık oluşturmak ve mazlumlara destek vermek adına her hafta gerçekleştirdikleri etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Başta Alparslan Kuytul Hocaefendi olmak üzere haksızlığa uğramış ve zulmedilmiş tüm mazlumlara umut olmak için bu Pazar da bir araya geldiler ve #MazlumlarİçinHepBirlikte dediler.

Türkiye Gündemi: #MazlumlarİçinHepBirlikte
18 Kas 2018 11:13:00

Furkan gönüllüleri, 283 gündür haksız bir şekilde Bolu F Tipi Cezaevi'nde tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye yapılan zulme karşı farkındalık oluşturmak amacıyla dergi-kitap okuma etkinlikleri kapsamında Adana Merkez parkta bir kez daha bir araya geldi. 

Aylardır, Hocaefendiye ve tüm mazlumlara yapılan zulmü Türkiye gündemine taşıyan gönüllüler bu hafta #MazlumlarİçinHepBirlikte diyerek tüm mazlumlara destek verdi. Twitter'da #MazlumlarİçinHepBirlikte etiketi ile yüzlerce paylaşımın yaparak zulme karşı birlik ve beraberlik mesajı verdikleri görülürken, tüm mazlumlar için hep birlikte mücadele edeceklerinin vurgusu yapıldı.

Ayrıca 8 Kasım’da terör mahkemesinden tahliye edildiği halde Bolu F Tipi Cezaevinde tutukluluğu devam eden Alparslan Kuytul Hocaefendi için bir kez daha adalet ve özgürlük çağrısında bulundular.

Diğer taraftan Furkan Vakfı'nın bu yıl belirlediği hedefinde yapılan paylaşımlarda gündeme getirildiği dikkat çekti. Furkan Vakfı'nın bu yıl belirlenen hedefine binanen tüm mazlumar için Oku-Yaşa-Anlat dediler.


Uzun süre gündemde kalan #MazlumlarİçinHepBirlikte etiketi ile yapılan paylaşımlar şu şekilde;

 


 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 




 

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz