Türkiye'nin Gündemi: #ÖzgürlükYürüyüşleri

242 gündür haksız bir şekilde tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin başta Adana'da ve Türkiye'nin dört bir yanında bulunan sevenleri bugün zulme karşı bir kez daha yürüdü.

Türkiye'nin Gündemi: #ÖzgürlükYürüyüşleri
08 Eki 2018 12:20:59

Yaklaşık 9 aydır haksız bir şekilde tecrit zulmüne maruz bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin Adanalı sevenleri 'ÖZGÜRLÜK' için 25. kez yürüdü. Adana'da Semra Kuytul Hocahanımın girişimiyle başlayan ve bugün 25. si gerçekleştirilen "Özgürlük Yürüyüşü" son günlerde Alparslan Kuytul Hocaefendinin bulunduğu bir çok şehirde de yapılıyor. Dün  etiketi ile yürüyüşlerini Türkiye gündemine taşıyan Hocaefendi'nin sevenleri, adalet yerini bulana kadar yürümeye devam edecekleri mesajını verdiler. Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin, Adana, Ankara, İstanbul, Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Konya, Diyarbakır, Mersin, Malatya, Erzurum, Elazığ, Dortmund ve Hamburg'da yapılan sevenlerinin  Türkiye gündeminde 2. sırada yer aldı;

Başta Adana/ Atatürk Caddesi olmak üzere Adana’nın merkezi bölgelerinde ve birçok ilde onlarca cadde ve sokakta on bini aşkın adım atarak haksızlıklara karşı tepki göstermek ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin özgürlüğüne kavuşması adına toplumda zulme karşı farkındalık oluşturmak için sessizce yürüyen Furkan gönüllüleri halktan yoğun ilgi görmeye devam ettiklerini de ifade ettiler.

“Alparslan Kuytul Hocaefendi özgürlüğüne kavuşuncaya dek meşru çerçevede sessizce yürümeye ve halkımızı bu hususta bilinçlendirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullanan gönüllüler çevreye herhangi bir olumsuzluk vermeksizin sessiz eylermlerine devam ediyorlar. 

Adana'da 25.si gerçekleşen ve dalga dalga yayılarak Türkiye genelinde ve yurt dışında da gerçekleştirilen özgürlük yürüyüşünden görüntüler ve  etiketi ile yapılan paylaşımlardan bazıları şu şekilde;

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz