Twitter Hesaplarının Çoğu Takipçi Kaybedecek

Twitter, sahte hesaplarla mücadele etmek için bazı önlemler almaya başladı. İlerleyen günlerde özellikle takipçi sayısı yüksek olanların hatırı sayılır miktarda takipçi kaybetmesi söz konusu olabilir.

Twitter Hesaplarının Çoğu Takipçi Kaybedecek
12 Tem 2018 19:25:02

Twitter, son dönemde yaşanan kilitli hesaplar ve takipçi sayılarına ilişkin resmi bir bilgilendirme metni yayınladı. Sosyal ağda, sağlıklı iletişimi korumak adına yapılan çalışmalar için detaylı bir açıklama yapan Twitter, birçok profilde takipçi sayılarının düşeceğine karşı kullanıcıları uyardı.

'HESAPLARIN ÇOĞU TAKİPÇİ KAYBEDECEK'

İşte Twitter'dan konuyla ilgili yapılan o açıklama:
"Twitter üzerinden güven ortamı oluşturma ve sağlıklı iletişimi teşvik etme yönündeki devam eden genel çalışmalarımız kapsamında verdiğimiz hizmetin her kısmı önemlidir. Takipçi sayıları görülebilen bir özelliktir ve herkesin bu sayıların doğru olduğuna güveninin tam olmasını istiyoruz.

Yıllar boyunca durumlarında ani değişiklikler gördüğümüz hesapları kilitledik. Böyle durumlarda hesap sahiplerine ulaşıyor ve hesabı doğrulamamaları veya parolalarını yenilememeleri halinde oturum açamayacakları şekilde hesaplarını kilitli tutuyoruz. Bu hafta dünya çapında kilitli hesapları takipçi sayılarından düşeceğiz. Sonuç olarak birçok profilde görüntülenen takipçi sayısı düşme ihtimaline sahip.

Hesapların çoğu 4 veya 4'ten daha az takipçi kaybedecek. Çok daha geniş sayıda takipçiye sahip olanlar ise takipçi sayılarında daha ciddi bir düşüş görecek. Bunun bazıları için zor olabileceğini anlıyoruz, ancak doğruluğun ve şeffaflığın süregelen sohbet için Twitter'ı daha güvenilir bir hizmet haline getireceğine inanıyoruz.
En çok öneme sahip değişiklikler önümüzdeki birkaç gün içinde gerçekleşecek olmakla birlikte takipçi sayıları, sorunlu hesapları proaktif olarak belirleme çalışmalarımız kapsamında düzenli olarak değişmeye devam edebilir''.



0 Yorum

Yorum Yaz